räätälöity tilausjärjestelmä

post_image

NettiTieto toteutti Easy H & B Solution Oy:lle räätälöidyn tilausjärjestelmän, jonka avulla yritys voi hallita asiakkuuksien koko elinkaarta.

Asiakas voi tehdä yritykselle tilauksen itsenäisesti tai myyntiorganisaatio voi olla yhteydessä asiakkaaseen. Molemmissa tapauksissa asiakkaan yhteys- ja laskutustiedot kirjataan tilaustenhallintaan. Tilaustenhallinnasta lähetetään asiakkaalle sähköpostitse pdf- tiedostona tilausvahvistus ja sopimusehdot sekä Laskumaatti laskutusjärjestelmään lasku, joka lähetetään asiakkaalle joko paperi – tai sähköpostilaskuna.

Asiakas voi myös rekisteröityä yrityksen nettisivuilla ja lähettää kirjautumisen jälkeen yritykselle tukipyyntöjä palvelun kautta. Tukipyynnöt näkyvät ylläpidolla tilaustenhallinnassa, jonka kautta ylläpito voi vastata suoraan asiakkaalle. Vastauksesta lähtee asiakkaalle automaattiesti sähköpostilla pikalinkki viestin lukemiseen. Tukipyynnöt voivat pitää sisällään asiakkaan teknisten laitteiden etähuoltoa tai fyysisesti paikan päällä käyntiä. Yrityskohtaisesti räätälöity tilausjärjestelmä mahdollistaa näiden toteuttamisen ja seurannan.

Easy H & B Solutions Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tarjoaa elektroniikan asennus- ja asiantuntijapalveluja koti- ja yritystalouksille. Osa yrityksen palveluista on saatavilla koko Suomeen ja osa PK-seudulle ja Kuopion alueelle.

Yrityksen työntekijät ovat aiemmin työskennelleet kodinelektroniikan ja atk-laitteiden parissa useita vuosia, osa myyntipuolella ja osa jälkimarkkinoinnissa ja asennuspuolella. Tämän ansiosta yrityksellä on monipuolinen ja laaja kokemus elektroniikasta ja oheislaitteista, sekä niiden toiminnasta, ominaisuuksista ja vioista.

NettiTieto Oy luo ohjelmistoja, jotka palvelevat asiakasta halutulla tavalla. Räätälöidyt ohjelmistot luodaan tavallisesti tarpeeseen, johon mikään markkinoilla oleva valmis ohjelmisto ei sellaisenaan sovi. Räätälöinti voidaan tehdä joko jo olemassa olevaan NettiTiedon – palveluun tai kehittää kokonaan uusi järjestelmä asiakkaan tarpeista käsin. Asiakkaan tarpeet kartoittamalla löydämme ratkaisun, joka kustannustehokkaimmin ja täsmällisimmin soveltuu asiakkaalle..

Kysy lisää räätälöidyistä ohjelmistoratkaisuista sähköpostitse myynti(at)nettitieto.fi tai puhelimitse 020 742 1160

Referenssi räätälöity tilausjärjestelmä
Tilaaja: Easy H & B Solutions Oy
Ajankohta:2015 - 2016
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tero Niemi, tero.niemi@nettitieto.fi, 044-7807812
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Tietohallinto
Auditointi
Konesalipalvelut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
Julkaisujärjestelmä CMS
Linux
Asiantuntijapalvelut
IT
Kiinteistöala
Pankki ja vakuutus
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
 
Pinterest

Muita julkaisuja NettiTieto Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi