Raahen hyvinvointikuntayhtymä

Tilaaja: Raahen hyvinvointikuntayhtymä

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Satu Kinnunen

Tagit: Projektinhallinta, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Käyttäjähallinta, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Julkishallinto, Koulutusala, Konsultointi, Valmisohjelmisto, SaaS, projektiviestintä, collaboration, sidosryhmäyhteistyö, verkkotyötila, Sosiaalinen intranet, Tuottavuus, Tiedon läpinäkyvyys, Tehokkuus

post_image

Raahen hyvinvointikuntayhtymä tarvitsi kokonaisvaltaisen ja helppokäyttöisen työkalun laajamittaisen hankkeen avuksi, jossa työskentelee useita kuntia. Tärkeimpinä tarpeina nähtiin tiedon keskittäminen ja helppo jakaminen yhdestä sijainnista ja useiden eri yhteistyökumppanien ja työntekijöiden osallistaminen eri organisaatioista.


AAPO Social Workspace toimii hankkeen työtilana, jossa tieto, keskustelut ja tiedostot hankkeen tiimoilta ovat helposti löydettävissä. Myös projektinhallinta hankkeen osalta on helpottunut, koska tiedonkulku on siirtynyt pois sähköpostista.  

Suosittelija:

Otimme AAPOn käyttöön usean kunnan käsittävän hankkeen työkaluksi. AAPOn kautta jaamme kaiken hankkeeseen liittyvän materiaalin ja palvelu toimii hyvin useita organisaatioita käsittävässä toiminnassa. Itse olen ollut todella tyytyväinen, koska oma sähköpostiliikenne on rauhoittunut ja hankkeen tiedonkulku on nopeutunut.

Satu Kinnunen

Pinterest

Muita julkaisuja Joiqu:lta