Qvantel valitsi IBM:n palvelukumppanikseen liiketoimintajärjestelmien ja modernin pilviratkaisun kehittämiseen

Tilaaja: Qvantel Oy

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Pilvipalvelut / SaaS, IoT, IBM, IT, Toteutustyö, Konsultointi, Pilvi, Hybridi pilvipalvelut, pilvipalvelut, yksityinen pilvipalvelu, Palvelukumppani

post_image

IBM ja Qvantel Oy ovat solmineet viisivuotisen palvelusopimuksen. Sopimuksen myötä Qvantel siirtyy moderniin pilvipalvelumalliin, jonka avulla se lisää joustavuutta tarjotessaan asiakkaille liiketoimintaprosesseja palveluna (Business Process as a Service). Lisäksi ratkaisu edesauttaa Qvantelia tuomaan uusia palveluita nopeasti markkinoille.

Qvantel tarjoaa liiketoimintajärjestelmien tukiratkaisuja laskutukseen ja toiminnanohjaukseen yhdistämällä verkkokauppa- ja tuotetietojärjestelmiä teleoperaattoreiden taustajärjestelmiin. Uuden sopimuksen myötä IBM rakentaa Qvantelille IBM teknologiaa hyödyntäen yksityisen pilviratkaisun. Lisäksi IBM tarjoaa palvelut pilvituotantoympäristön hallintaan ja monitorointiin sekä jatkokehitykseen. Kokonaisuuden avulla Qvantel voi tuottaa skaalautuvia palveluita miljoonien kuukausittaisten laskutustapahtumien hoitamiseen. IBM:n palvelut tuovat Qvantelille joustavuuden, jota se tarvitsee voidakseen täyttää asiakkaidensa liiketoimintavaatimukset muun muassa uusien kampanjoiden ja lisäarvopalveluiden tuottamisen markkinoille nopeasti.

Lue asiakasreferenssi kokonaisuudessaan täältä.


Pinterest

Muita julkaisuja IBM Finland Ab Oy:lta