QPR toimittaa prosessien analysoinnin- ja -mittaamisen ohjelmistolisenssejä ja konsultointia johtavalle eurooppalaiselle teollisuusyritykselle.

Tagit: Myynti, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Big Data, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, tilauksesta maksuun, hankinnasta maksuun, purchase to pay, order to pay

post_image

QPR on sopinut QPR ProcessAnalyzer –ohjelmiston lisenssien sekä prosessianalyysi- ja –kehittämiskonsultoinnin toimittamisesta johtavalle eurooppalaiselle teollisuusyritykselle. QPR ProcessAnalyzer hyödyntää QPR:n kehittämää ja Yhdysvalloissa patentoimaa automaattiseen prosessianalyysiin liittyvää teknologiaa.

Asiakkaalle toimitettavien ohjelmistolisenssien ja konsultoinnin avulla asiakas kehittää hankinnasta maksuun- (purchase to pay) ja tilauksesta maksuun (order to cash) -prosessejaan. Tiedon haku asiakkaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä hoituu automaattisesti ja helposti QPR ProcessAnalyzer -ohjelmiston valmiiden SAP-liityntärajapintojen ansiosta. Toimitus sisältää myös ohjelmiston ylläpidon 12 kuukaudeksi sekä valmiit prosessianalyysimallit ja -mittaristot.

Tässä vaiheessa sovitun toimituksen arvo on noin 0,1 miljoonaa euroa. Asiakasyritys toimii globaalisti yli 40 maassa.

Lue lisää datalähtöisestä prosessianalyyisistä QPR:n kotisivuilla

Pinterest

Muita julkaisuja QPR Software Oyj:lta