PwC Portugal ryhtyy käyttämään QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistoa konsultoinnissaan

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Big Data, Integraatiot, It-infrapalvelut, Laadunvarmistus, Microsoft, SAP, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, QPR ProcessAnalyzer, process mining, datalähtöinen prosessianalyysi

post_image

QPR Software (QPR) ja PricewaterhouseCoopers (PwC) Portugal ovat allekirjoittaneet konsultointisopimuksen, jonka myötä PwC Portugal ryhtyy käyttämään QPR ProcessAnalyzer –ohjelmistoa omassa prosessi- ja toiminnankehityskonsultoinnissaan Portugalissa. QPR ProcessAnalyzer kuvaa liiketoimintaprosessit automaattisesti asiakkaan tietojärjestelmissä olevan tiedon avulla ja hyödyntää QPR:n Yhdysvalloissa patentoimaa automaattiseen prosessianalyysiin liittyvää teknologiaa.

”QPR ProcessAnalyzer luo meille täysin uudenlaisen mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme tehostamaan prosessejaan. Se avaa asiakkaillemme näkymän heidän prosesseihinsa ennen näkemättömällä tasolla perustuen tietojärjestelmissä olevaan tietoon ja auttaa heitä merkittävästi tehostamaan toimintaansa. Omassa asiakaskunnassamme tällaiselle konsultoinnille on kysyntää varsinkin rahoitus- ja vakuutusalalla, ja tämän uuden palvelun avulla voimme jatkossa tuottaa heille entistäkin suurempaa lisäarvoa”, kertoo PwC Portugalin johtaja André Santos Ferreira.


Lue lisää.

Pinterest

Muita julkaisuja QPR Software Oyj:lta