Puumerkki Oy - puurakentamisen ratkaisut ammattilaisille.

Ajankohta: 2007 -

Tagit: Markkinointi, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Rakentaminen, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

post_image

Puumerkki on puupohjaisten rakennustarvikkeiden ja -ratkaisujen jakelu- ja myyntikanava sekä puutavaran ja rakennuksen asiantuntija. Osana Stora Enso Groupia Puumerkki palvelee Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Puumerkin kohderyhmänä ovat rakennusliikkeet, jällleenmyyjät sekä teollisuus.

Tavoite

Puumerkki on esimerkillinen yritys halusta kehittyä myös verkkopalvelun puolella, ja siksi yhteistyö on ollut mahtavaa. Tavoitteena oli tehdä monipuolinen uudistus myynti- ja markkinointikanavan luomiseksi ja lisäarvoa tuovan Puumerkki-asiakaskokemuksen synnyttämiseksi. Uudesta palvelusta haluttiin selkeä ja mitattava. Huomiotavia kohderyhmiä oli useita, mutta pääasia oli tehdä palvelu, joka vakuuttaa alan ammattilaisetkin.

Tulos

Puumerkin verkkopalvelu on nyt raikas, intuitiivinen ja aidosti palveleva. Tuotetietokantaa hyödynnetään erilaisilla jaotteluilla, jotka auttavat rakentajaa, rakennuttajaa ja jälleenmyyjää löytämään oikeanlaiset ratkaisut ja paketit.

Palvelusta on toteutettu suomen lisäksi kieliversiot englanniksi, viroksi, latviaksi ja liettuaksi, niin että Puumerkin asiakkaat saavat verkkopalvelua omalla kielellään.

Myös mobiililaitteet on huomioitu. Uusittu palvelu skaalautuu päätelaitteen mukaan helposti käytettäväksi, niin että selaaminen on mukavaa myös esimerkiksi matkapuhelimella ja tabletilla.

Suosittelija:

Kommunikointi toimi ja tarvekarttoitus sekä määrittely ammattimaista, lisäksi Poutapilvellä on laajaa verkko-osaamista joka tuotiin hyvin käyttöömme.

Miikka Vainio

Pinterest

Muita julkaisuja Poutapilvi web design Oy:lta