PulseOn verkkokauppa

Tilaaja: PulseON

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Henri Halmelahti

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Verkkokaupparatkaisut, Google, Linux, Open source, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, verkkokauppa, Verkkokaupan modernisointi, Verkkokauppaohjelmisto, Verkkokauppakoulutus, Verkkoliiketoiminta, magento

post_image

PulseOn


PulseOn projektia aloitettaessa tärkeimmäksi tavoitteeksi nousi tarve kansainvälisen tuotteen edellyttämälle sivustolle laatuvaikutelman kannalta, ja toisaalta kanava tuotteiden esittelyä varten. Vasta jatkokehityksenä oli tarjoitus julkaista uusi verkkokauppa. Näimme kuitenkin mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi ja rakensimme näyttävän verkkokaupan, joka yksin kykenee luomaan koko yrityksen web-näkyvyyden tarjoten sekä sisältöä että ostomahdollisuuden.

Huomattavaa PulseOnin verkkokaupassa on sen toiminta kolmeen eri maantieteelliseen sijaintiin. Käyttäjä tunnistetaan ja ohjataan automaattisesti joko us-, uk- tai eurosivustolle sijainnista riippuen. Näin saadaan valuutat ja lokalisoinnit automaattisesti oikein. Järjestelmä on integroitu myös Shipwire-järjestelmään, jonka kautta hoidetaan toimitukset maailmanlaajuisesti.

Mitä

Verkkokauppa, josta toimitetaan tuotteita maailmanlaajuisesti. Alusta sisällöntuotantoon sekä alusta alkaen brändin mukaan rakennettu ulkoasu.

Erityistä

Käyttäjän tunnistaminen ja ohjaus lokalisoituun kauppaan. Laiteriippumaton, adaptiivinen ulkoasu. Saumaton Wordpress-integraatio. 360 asteen tuotekuvat. Integraation varastonhallintaan ja toimitusjärjestelmään.

Teknologia

Magento, XML-API, Twitter bootstrap, Geo-IP, Prototype.js

Lisätietoa: https://lamia.fi/referenssit/pulseon

Suosittelija:

patrick juselius

Pinterest

Muita julkaisuja Lamia Oy:lta