ProsperCart rekrytoi

Php-hero tai Webdesign-villain, ole yhteydessä!

Web Designer
Etsimme lahjakasta ja osaavaa web designeria, suunnittelemaan verkkokauppojen ulkoasuja, sekä asentamaan ulkoasuja asiakkaiden verkkokauppoihin. Eli sen lisäksi, että sinulla on graafista silmää, täytyy osata sujuvasti myös HTML5 ja CSS3. Pystyt suunnittelemaan aina asiakkaan ilmeen mukaisen leiskan - myi asiakas verkkokaupassaan sitten moottorisahoja, tutteja, koiran ruokaa, tai jotain ihan muuta. Responsiivisen ulkoasun haasteet ovat sinulle jo tuttua. Hyvin mielellään myös JavaScript / jQuery. Ei ole pakko olla valmiiksi guru ihan kaikessa, jos olet nopea oppimaan uutta. Sinun tulee ehdottomasti olla myös hyvä tyyppi, tuot oman pikantin lisäsi rennon ja innostavan ilmapiirin työyhteisöömme. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen vesa@prospercart.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Vesa Nippala, 045-6723499 / vesa@prospercart.fi.

PHP-ohjelmoija
Etsimme lahjakasta PHP-ohjelmoijaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen toteuttamaan verkkokauppaprojekteja ja osallistumaan ProsperCart verkkokauppaohjelmiston tuotekehitykseen.
Hallitset PHP:n lisäksi kaikki seuraavat teknologiat hyvin: MySQL, Javascript, jQuery, AJAX. Lisäksi HTML ja CSS tulee hallita vähintään kohtuullisesti. Kokemus XML:stä, SOAPista, hakukoneoptimoinnista ja/tai verkkokaupparatkaisujen toteutuksista katsotaan isoksi eduksi. Työssäsi olet huolellinen, nopea, ahkera, tehokas ja innovatiivinen. Uskallat tuoda omat ideasi esiin ja olet aktiivinen tiimityöntekijä. Sinulla on myös halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen vesa@prospercart.fi. Lisätietoja tehtävästä saat ProsperCart Oy:n toimitusjohtajalta Vesa Nippalalta (045-6723499). Jos kutsumme sinut työhaastatteluun, järjestetään haastattelutilanteen yhteydessä mahdollisesti koe, joka pitää sisällään PHP, MySQL, Javascript, jQuery ja AJAX teknologioiden hyödyntämistä.

Bloggaus ProsperCart rekrytoi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin ProsperCart Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Valmisohjelmisto
PHP html5 css3 ajax MySQL Javascript jquery XML SOAP rekrytointi
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana