Projektipäällikkö, käyttöönottoprojekti

Tilaaja: Suuri suomalainen pörssiyhtiö

Ajankohta: 2015 -

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Projektinhallinta, Tietohallinto, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, IT, Raaka-aineet ja energia, Johtamistyö, Konsultointi, ICT-projektit, it-projekti, projektipäällikkö, Projektijohtaminen

post_image

Asiakkaan tilanne: Asiakas oli ottamassa käyttöön yhtäaikaisesti kahta suurta järjestelmää. Olemassa olevissa tiimeissä oli runsaasti alan osaamista mutta hankkeiden vetovastuuseen ei saatu ketään. Hankkeiden myöhästyminen olisi haitannut suunniteltua liiketoiminnan kehitystä.

Ratkaisu: Asiaka kuvasi tavaoitemäärittelyvaiheen tehtät ja vaiheen tavoitteet. Asiakas määritti yhdessä TalentWayn kanssa projektipäällikön tehtävän ja osaamisvaatimuksen.

TalentWayn kiinnitti hankkeeseen oman kokeneen projektipäällikkönsä, joka toimi suuren pörssiyrityksen kahden eri järjestelmän hankinta- ja käyttöönottoprojekteissa, projektit toteutettiin rinnakkain. Hankinnassa kartoitettiin markkinoilla olevat järjestelmät, valittiin sopivin vaihtoehto, muokattiin yritykselle sopivaan muotoon ja otettiin käyttöön.

Asiakkaan hyödyt:

  • Varmistettiin hankkeiden aikataulussa pysyminen
  • Hankkeet saatiin osaavaan ohjaukseen
  • Ulkopuolinen projektipäällikkö sai helpommin henkilöstön mukaan määrittelyyn ja toteutukseen
  • Hankkeille luotiin hyvät onnistumisen edellytyksen

Pinterest

Muita julkaisuja TalentWay:lta