Proestore Oy

Tilaaja: Proestore Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Jari Harjula

Tagit: Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Android, Linux, Open source, IT, Julkishallinto, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, tuotannonsuunnittelu, Tuotannonohjausjärjestelmä

"Työmme on melko hektistä - toimitusajat ovat lyhyitä ja työt vaihtuvat työjonossa melko tiheään. Adjutant on nopea käyttää, ja mahdollistaa meille nopean reaktoriajan," kertoo sales manager Jari Harjula.

Proestore on koneistus-, hienomekaniikka ja kokoonpanopalveluihin erikoistunut yritys. yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin mekaanisten, optisten ja elektronisten laitteiden valmistajista. Yrityksen tuotannonohjausjärjestelmänä käytetään Necomin Adjutanttia.

"Adjutant sopii erinomaisesti meidän toimintaamme", kertoo Harjula Proestoresta. "Meillä on käytössä myös Adjutantin kanssa yhteensopiva taloushallinnon järjestelmä, mikä parantaa käytettävyyttä entisestään. Lisäksi järjestelmä on räätälöity sopimaan meidän tarpeisiimme."

"Necomin päästäkin kaikki on hoidettu mallikkaasti, joten ei ole moitittavaa. Yhteistyö on toiminut hyvin, ja järjestelmän räätälöinti ja lisäominaisuuksien toteuttaminen on toiminut hienosti. Olemme myös saaneet uusien ominaisuuksien koulutukset ja käyttöönotot aina nopeasti. Ei voi moittia!"


Pinterest

Muita julkaisuja Necom Oy:lta