ProAgria

Tilaaja: ProAgria

Ajankohta: 2012 -

Tagit: Taloushallinto, Tietohallinto, Asiakkuudenhallinta CRM, Webkehitys, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Laadunvarmistus, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Drupal

post_image

Exove on suunnitellut ja toteuttanut ProAgrian uuden verkkopalvelun pohjautuen ProAgrian liiketoiminnallisiin tarpeisiin. ProAgrian aiempi tuotelähtöinen esittely on muutettu asiakaslähtöiseksi (toimialat) sekä asiantuntijavetoiseksi. Uudella sivustolla tuodaan ProAgrian henkilöt esille organisaation sijaan sekä huomioida asiakaslähtöisesti asiakkaan tarpeet ensisijaisesti omien tuotteiden esittelyjen sijaan. Verkkopalvelun ilme ja rakenne on päivitetty nykyaikaiseksi sekä sisältölähtöiseksi. Palvelu toimii myös kaikissa päätelaitteissa responsiivisesti.

Suunnittelu tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaan koko maanlaajuinen organisaatio pääsi osallistumaan jo suunnitteluvaiheessa palvelun kehitykseen. ProAgrian liiketoimintamalli ja strategia, asiakkaat eli palvelun käyttäjät sekä alustavat sivupohjat ja visuaalisuus käsiteltiin yhteisissä työpajoissa. Suunnittelu nivoutui myös saumattomasti tekniseen toteutukseen ketterän toimintamallin mukaisesti. Palvelu toteutettiin Drupal-julkaisujärjestelmällä.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/proagria

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta