Pro Elinvoima kestotilausjärjestelmä

Tilaaja: Pro Elinvoima Oy

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Arkkitehtuuri, Big Data, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Microsoft, IT, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Viskan ETM, viskan, kestotilaus, kestotilaushallinta, OMS, myyntitilausjärjestelmä, tilaushallinta, asiakashallinta, ERP, subscription, subscriptions

post_image

Pro Elinvoima kestotilausjärjestelmä

Kattava ratkaisu volyymien hallintaan
Pro Elinvoima otti käyttöön Viskanin kestotilausratkaisun, kasvavien tilausmäärien hallinnointiin. Tavoitteena oli saada järjestelmä, jolla hallinnoida toimitettavia ravointolisien kestotilauksia. Tärkeää oli aloittaa ratkaisulla, joka pysyy kasvussa mukana ja mahdollistaa liiketoiminnan laajentamisen Suomen rajojen ulkopuolelle. Olennaista oli myös suurten volyymien hallinnointi automatisoidusti, sekä kunnolliset työkalut asiakaspalvelun hoitamiseen.

Kansainväliset toimitukset samalla alustalla
Pro Elinvoima on aloittanut vahvalla otteella ja nopealla kansainvälistymisellä. Yritys on nopeasti hankkinut laajan asiakaskunnan, jolle toimittaa nyt automatisoidusti tilauksia logistiikkakumppaninsa kautta.

Kestotilausten hallinnointiin kunnon työkalut
Viskan ETM:n kestotilaushallinnan avulla heillä on työkalut pitää moniulotteinen kestotilaustoiminta hallussaan ja keskittyä kasvuun.

Pro Elinvoima Oy on suomalainen ravintolisien maahantuontiin ja markkinointiin keskittyvä yritys.


www.proelinvoima.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta