PreGame – Yritystä peliin

Tilaaja: Perustayritys.fi

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Malinen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Sisällönhallinta, Open source, Linux, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Huolto ja korjaus, Valmisohjelmisto

post_image

PreGame on vuonna 2011 ensimmäistä kertaa järjestetty yritystapahtuma, jonka tarkoituksena on esitellä yrittäjyyttä sekä madaltaa kynnystä oman yrityksen perustamiseen.

Ajatus PreGame -tapahtumasta syntyi Perustayritys.fi -palvelun ympärille, jolle oli tarve saada lisää näkyvyyttä. Yritysmaailmassa messut ovat olleet perinteinen tapa markkinoida mutta nyt haluttiin kehittää jotain uutta, jossa massasta erottuminen olisi helpompaa.

Perinteisistä yritysmessuista poiketen tapahtuma haluttiin viedä sinne, missä ihmiset jo valmiiksi ovat. Jääkiekkopeli oli luonnollinen valinta tapahtumapaikaksi.

Lajilla on Suomessa valmiiksi suuri, kiinostunut seuraajakunta ja jääkiekkohallin tilat ovat ihanteelliset messujen järjestämiseen.

Tapahtumaa on kehuttu paljon, nimenomaan koska se on uudenlainen, mennään sinne missä ihmiset ovat ja samalla yhdistetään hyöty ja huvi. Mukana olevat yritykset ovat kiitelleet helppoa ja nopeaa tapaa tulla laajasti esille”, kertoo toimitusjohtaja Matti Aarnio.

Ohjelma rakennettiin houkuttelemaan erilaisia kävijöitä

PreGame kokoaa tapahtumaan yritysten lisäksi opiskelijoita ja yrittäjyydestä kiinnostuneita.

Tapahtuman teema vaihtelee mutta ohjelma on joka kerta pyritty rakentamaan niin, että se antaisi mahdollisimman paljon kaikille osallistujille.

PreGamen messuohjelma koostuu vaihtuvista ajankohtaisista puhujista, tietoiskuista sekä seminaareista. Tapahtuma huipentuu jääkiekko-otteluun.

Toiminnan kokonaisvaltainen sähköistäminen

Sofokuksen tehtävänä on ollut kokonaisvaltainen prosessien digitalisointi. Käytännössä se tarkoittaa prosessien muuttamista sähköisiksi.

Prosessien sähköistämisen kautta toiminta nopeutuu, on halvempaa, automaattisempaa ja virheiden todennäköisyys pienenee.

Digitaalisten välineiden hyödyntämistä PreGamen markkinoinnissa lisättiin. Samalla uudistettiin verkkosivusto, visuaalinen ilme ja digitaalinen markkinointiviestintä.

Sofokus tuli mukaan ja opasti saman tien uudistamaan ja kiteyttämään sähköistämisen myös koko imagon ja brändin. Uudistaminen onnistui loistavasti ja tapahtui hyvinkin helposti, niin että meidän ei juuri tarvinnut osallistua prosessiin”, Aarnio sanoo.


Tutustu PreGame tapahtuman verkkosivustoon. 

Suosittelija:

Matti Aarnio

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta