PreGame – Yritystä peliin

PreGame on vuonna 2011 ensimmäistä kertaa järjestetty yritystapahtuma, jonka tarkoituksena on esitellä yrittäjyyttä sekä madaltaa kynnystä oman yrityksen perustamiseen.

Ajatus PreGame -tapahtumasta syntyi Perustayritys.fi -palvelun ympärille, jolle oli tarve saada lisää näkyvyyttä. Yritysmaailmassa messut ovat olleet perinteinen tapa markkinoida mutta nyt haluttiin kehittää jotain uutta, jossa massasta erottuminen olisi helpompaa.

Perinteisistä yritysmessuista poiketen tapahtuma haluttiin viedä sinne, missä ihmiset jo valmiiksi ovat. Jääkiekkopeli oli luonnollinen valinta tapahtumapaikaksi.

Lajilla on Suomessa valmiiksi suuri, kiinostunut seuraajakunta ja jääkiekkohallin tilat ovat ihanteelliset messujen järjestämiseen.

Tapahtumaa on kehuttu paljon, nimenomaan koska se on uudenlainen, mennään sinne missä ihmiset ovat ja samalla yhdistetään hyöty ja huvi. Mukana olevat yritykset ovat kiitelleet helppoa ja nopeaa tapaa tulla laajasti esille”, kertoo toimitusjohtaja Matti Aarnio.

Ohjelma rakennettiin houkuttelemaan erilaisia kävijöitä

PreGame kokoaa tapahtumaan yritysten lisäksi opiskelijoita ja yrittäjyydestä kiinnostuneita.

Tapahtuman teema vaihtelee mutta ohjelma on joka kerta pyritty rakentamaan niin, että se antaisi mahdollisimman paljon kaikille osallistujille.

PreGamen messuohjelma koostuu vaihtuvista ajankohtaisista puhujista, tietoiskuista sekä seminaareista. Tapahtuma huipentuu jääkiekko-otteluun.

Toiminnan kokonaisvaltainen sähköistäminen

Sofokuksen tehtävänä on ollut kokonaisvaltainen prosessien digitalisointi. Käytännössä se tarkoittaa prosessien muuttamista sähköisiksi.

Prosessien sähköistämisen kautta toiminta nopeutuu, on halvempaa, automaattisempaa ja virheiden todennäköisyys pienenee.

Digitaalisten välineiden hyödyntämistä PreGamen markkinoinnissa lisättiin. Samalla uudistettiin verkkosivusto, visuaalinen ilme ja digitaalinen markkinointiviestintä.

Sofokus tuli mukaan ja opasti saman tien uudistamaan ja kiteyttämään sähköistämisen myös koko imagon ja brändin. Uudistaminen onnistui loistavasti ja tapahtui hyvinkin helposti, niin että meidän ei juuri tarvinnut osallistua prosessiin”, Aarnio sanoo.


Suosittelija:

Matti Aarnio

Referenssi PreGame – Yritystä peliin
Tilaaja: Perustayritys.fi
Toimittajan yhteyshenkilö:
Teemu Malinen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Viestintä
Myynti
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta
Open source
Linux
Urheilu, viihde ja virkistys
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus
Huolto ja korjaus
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio