Polarn O. Pyret -verkkokauppa

Tilaaja: Polarn O. Pyret

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Henri Halmelahti

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Asiakkuudenhallinta CRM, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Wordpress, IT, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, magento, B2C-verkkokauppa, Mobiiliverkkokauppa, verkkokauppa-alusta, verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, Verkkokauppaohjelmisto

post_image

Polarn O.Pyret on monikansallinen lastenvaatteiden valmistaja sekä jälleenmyyjä. Aiemmin käytetty Nethit-verkkokauppa-alusta sekä SKJ-kassajärjestelmä olivat tulleet elinkaarensa päähän. Erityisesti Omnichannel toiminnallisuuden vaatimukset liiketoiminnassa edellyttivät järjestelmien modernisointia sekä joustavuutta. Toteutimme heille ratkaisun Magento-verkkokauppa-alustalla, johon integroitiin vahvasti yrityksen uusittu toiminnanohjaus- sekä kassajärjestelmä.

Mitä:

Business to customer responsiivinen Magento-verkkokauppa, integraatio ERPLY-toiminnanohjaus/kassajärjestelmään.

Erityistä:

Kävijämäärien suuri päivittäinen vaihtelu, laajat sisällönhallinnan työkalut, Omnichannel-toiminnot kassajärjestelmän kanssa, monipuolinen kanta-asiakasohjelma.

Teknologia:

Magento, SASS, JSON-API, Redis, Wordpress

Polarn O. Pyret verkkokaupan ilme rakennettiin yrityksen tarkan graafisen ohjeiston mukaan. Lopputuloksena syntyi raikas, värikäs ja graafinen verkkokauppa, joka puhuu Polarn O. Pyret brändin kieltä. Ulkoasu mahdollistaa myös muuntautumisen useasti vaihtuvien kampanjoiden mukaan ja tulet huomaamaan, että väritys ja tunnelma kaupassa päivittyvät kuukausittain tai jopa useammin.

Omnichannel-integraatiossa kassajärjestelmään on ajatuksena ostamisen helppous, ja toisaalta hallinnan vaivattomuus. Mm. varastosaldot päivittyvät reaaliaikaisesti, verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi palauttaa myymälään, asiakas pystyy katsomaan myymälöiden saldot verkosta, lahjakortit toimivat sekä myymälöissä että verkkokaupassa jne. Eräs tärkeä yksityiskohta on myös kanta-asiakaspisteiden kertyminen sekä myymälä-että verkkokauppaostoksista asiakastilille.

Maksujen palautus ja muut päivittäiset toimenpiteet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle.

Polarn O. Pyret verkkokauppa toimii myös verkkosivuna ja sieltä löytyy paljon sekä pysyvää että ajankohtaista sisältöä. Verkkokauppaan on integroitu Wordpress, joka tekee sisällönhallinnasta vaivatonta. TIETOA MEISTÄ- ja INSPIROIDU -osiot on rakennettu lähes kokonaan Wordpressin päälle, jotta niiden päivittäminen on verkkokaupan ylläpitäjälle helppoa.

POP. TYYLIT on Magentoon rakennettu kustomoitu kuvapankki, jossa on esitelty Polarn O. Pyret vaatteista koottuja asukokonaisuuksia. Asukokonaisuuden ostaminen on tehty äärimmäisen helpoksi tuomalla verkkokaupan tuotteet inspiraatiokuvien yhteyteen.

Suosittelija:

Anu Boman

Pinterest

Muita julkaisuja Lamia Oy:lta