PlaNet Logistics - Verkkosivut

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Asiakas etsi verkkopalvelujen tarjoajaa, joka pystyisi toteuttamaan monipuolisen ja tarpeita vastaavan verkkosivuratkaisun. Toinen tärkeä kriteeri oli myös ulkoasun suunnittelu, joka sisälsi yrityksen uuden logon suunnittelun.

PlaNet Logisticsin päättäjät valitsivat Whitestonen toimittajakseen, koska kaikki palvelut voitaisiin kätevästi ottaa samasta yrityksestä. On huomattavasti kätevämpää ulkoistaa kaikki verkkopalvelut samalle yritykselle. Mitä vähemmän ulkoistettuja toimintoja, sitä vaivattomampi ja sujuvampi projekti. Kokonaisvaltaisuus on Whitestonen kilpailuvaltti.

Lyhyesti mitä tehtiin
Ensimmäiseksi suunniteltiin ja toteutettiin logoon ja verkkopalvelun ilmeeseen liittyvät kokonaisuudet. Tämän jälkeen rakennettiin verkkopalvelu, jonka alustana toimii wManage-julkaisujärjestelmä. Toisin sanoen Whitestone huolehti verkkosivuista niiden ensimmäisestä piirrosta aina viimeisenkin palikan kuntoon laittamiseen. Kansainvälinen toimija tarvitsi sivuille myös englanninkielisen kieliversion.

Tarkemmin toteutuksesta
Tässä projektissa ulkoasun suunnittelu ja logo tuotettiin asiakkaan visioiden pohjalta. Tarpeeksi selkeä ohjeistus Whitestonen graafikoille johtaa taatusti tyylikkääseen jälkeen. Logon uudistaminen tehtiin siten, että Whitestone suunnitteli ohjeistuksen pohjalta kolme erilaista vedosta ja asiakas sai valita näistä mieluisimman. Tämänkaltaiset projektit ovat Whitestonen kannalta tehokkuudeltaan parhaita. Kommunikaatio tuotannon eri osien välillä on helppoa, sillä työskentely tapahtuu samassa toimistossa ja puhe-etäisyydellä.

Asiakas on luonnollisesti aina mukana projektin suunnitteluvaiheessa, kuten tässäkin tapauksessa. Whitestone antoi myös käyttökoulutuksen liittyen wManage-sovellusalustaan. Koulutukset ovat yleensä kivuttomia ja nopeita, sillä alusta on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja varustettu räätälöidyillä ominaisuuksilla.

Mitä ekstraa tehtiin
Yrityksen uuden ilmeen ja logon suunnittelun kaltaiset luottamuksenarvoiset tehtävät ovat aina mielenkiintoisia ja projektina PlaNet Logistics kuvastaa hyvin Whitestonen palvelutarjonnan runsautta. Projektiin sisältyi myös yrityksen viestinnällisiin asioihin liittyvän materiaalin ulkoasun suunnittelua.

Suosittelija:

Markus Pastila

Referenssi PlaNet Logistics - Verkkosivut
Tilaaja: PlaNet Logistics Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Aleksi Kanerva
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Graafinen suunnittelu
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Toteutustyö
Julkaisujärjestelmä CMS
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Whitestone:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!