Pizza-Online

Tilaaja: SLM Finland Oy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Arno Hietanen

Tagit: Asiakaspalvelu, Maksaminen

post_imageDigitaaliset palvelut ovat tehneet merkittävän muutoksen ravintola-alaan, ja ruoan tilaaminen netistä ja puhelimen sovellusten avulla on uusi normaali. Asiakkaamme SLM Finland Oy halusi varmistaa, että heidän palvelunsa Pizza-Online olisi edelläkävijöiden joukossa. Jotta ostoprosessista saataisiin mahdollisimman sulava, maksamisen tulisi olla helppoa jo ensimmäisestä maksusta lähtien. Pizza-Online etsi siis toimijaa, joka pystyisi mahdollistamaan sujuvan maksamisen ja luottokorttien tallennuksen.

Maksuliikenne

Maksamiseen liittyvät vaatimukset johtivat asiakkaan meille. Kun sovelluksen kautta tehdään tuhansia ostoja päivässä, vahva kokemus ja tarvittava osaamisen maksuliikenteen käsittelystä olivat perusteena projektiin ryhtymiselle. Lisäksi Payment Highwayn mahdollistama luottokorttien tallennus toi lisäarvoa ostoprosessin sujuvuudelle.

Sovelluksen uudistaminen

Projektin edetessä olemassa olevan sovelluksen todettiin olevan parannuksia vailla. Erilaisten vikojen korjaamisen, ja uusien toiminnallisuuksien lisäämisen vuoksi sovellusta päätettiin uudistaa. Tuloksena oli sovellus, jonka avulla ruoan tilaaminen ja sen maksaminen onnistuvat parilla painalluksella."Projektissa Solinorin tehtävänä oli jatkaa edellisen yhteistyökumppanimme työtä saumattomasti. Suurin haaste tässä oli ulkopuolisen tahon tekemän koodin nopea omaksuminen sekä tulosten aikaansaaminen nopeasti. Yhteistyössä Solinorin kanssa arvostamme erityisesti tehdä sovitut asiat ketterästi aikataulussa sekä käytännönläheistä ajattelutapaa." Mika Nikkilä, CTO, SLM Finland Oy


Suosittelija:

Mika Nikkilä

Pinterest

Muita julkaisuja Solinor Oy:lta