Pilvipohjainen instrumenttien seurantajärjestelmä

Tilaaja: Lääkinnällinen ala

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Tuotanto, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Big Data, Linux, Open source, IT, Valmistava teollisuus, Asiantuntijapalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Luotettava pilvipohjainen seurantajärjestelmä lääkinnällisille instrumenteille koostuu sarjasta lukulaitteita sekä serveri-UI:n kautta käytettävästä hallintapaneelista. 


Järjestelmä seuraa instrumenttien tilaa RFID tunnisteiden avulla ja ohjaa käyttäjää ongelmatilanteissa. Esimerkkinä tästä järjestelmä voi pitää kirjaa yksittäisen instrumentin käyttökerroista ja tarjota huoltomuistutuksia suositusten mukaan. 

Yhtenä tärkeimmistä vaatimuksista lukulaitteelle oli lukutoiminnon rajaaminen vain tiettyyn kohtaan laitetta. Vaativan kehitysprosessin tuloksena laite saatiinkin toimimaan erittäin tarkasti, ja järjestelmä on vuoden vaihteessa otettu menestyksekkäästi käyttöön Yhdysvalloissa asti. 

Laite kuuluu lääkinnällisten laitteiden ensimmäiseen luokkaan. Tuotesuunnittelussa on hyödynnetty Nextfour Groupin Axis4 alustaa.

Pinterest

Muita julkaisuja Nextfour Group:lta