Pilviaikakauden IT-palvelut


Erikoisosaamistamme ovat Microsoftin pilvipalvelut (Azure) ja siihen liittyvien palveluiden suunnittelu, käyttöönotto ja hallinta. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean kokonaisuuden määrittelyssä ja palvelun käyttöönotossa. Emme jätä sinua projektitoteutuksen jälkeen yksin, vaan kaikkiin ratkaisuihimme on saatavilla myös jatkuvat tukipalvelut.    

Yrityksillä on tänä päivänä käytössä erilaisia pilvipalveluja joita pitäisi pystyä hallinnoimaan niin, että käyttökokemus on loppukäyttäjille mahdollisimman helppo. Microsoftin ratkaisuiden avulla voit saada pääsyn organisaation resursseihin – olivatpa resurssit sitten paikallisessa ympäristössä tai pilvipalvelussa. Useimmilla henkilöillä yrityksissä on nykyisin ainakin yksi mobiililaite – todennäköisesti useita. Olemme tottuneet käyttämään kännyköitä ja langattomia verkkoja lähes kaikkialla. Tahdomme saman käytettävyyden myös työhön liittyvissä IT-palveluissa.

Miten lähteä liikkeelle?

Ensin on hyvä määritellä yhdessä liiketoiminnan edustajien kanssa erilaiset käyttötapaukset ja käyttäjäroolit. Tätä varten suosittelemme alkuun työpajaa, jossa käsitellään juuri teidän yritystänne koskevat vaatimukset ja tarpeet.

Työpajan tavoite ja sisältö

Työpajan avulla asiakas pystyy hahmottamaan, mitä uusien Microsoft pilvipalveluiden käyttöönotto omassa ympäristössä tarkoittaa, ja miten saada palveluista täysi hyöty irti. Käymme läpi asiakkaan liiketoiminnan tarpeita, kokonaisarkkitehtuuria, tiedossa olevaa pilvistrategiaa ja tietoturvapolitiikkaa sekä peilaamme uusien Microsoft tuotteiden ja ominaisuuksien käytettävyyttä näihin liittyen.

Mobiilikäyttö ja pilvipalvelut osana liiketoimintaa

Miten voidaan varmistua, että yrityksen tietoturva säilyy, vaikka yrityksen tietoon ja palveluihin onkin pääsy erilaisilta mobiililaitteilta? Miten voidaan hallita reaaliaikaisesti käyttö-oikeuksia ja käyttäjien pääsyä yrityksen tietoihin ja eri palveluihin paikallisissa- ja pilvipalveluissa? Voisiko käyttäjille tarjota palveluja myös itsepalveluna, jolloin palvelu aidosti vastaisi loppukäyttäjien tarpeisiin ja toisi kustannushyötyjä yritykselle?

Bloggaus Pilviaikakauden IT-palvelut
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Pulsen Integration Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
HR
Myynti
Tietohallinto
Integraatiot
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
Microsoft
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
azure Microsoft identity manager intune ems
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Pulsen Integration Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana