PiiMega Oy on toimittanut saha- ja metsäjärjestelmän Tiaisen Saha Oy:lle

Kyvykkäistä sahateollisuuden toiminnanohjausjärjestelmistä tunnettu PiiMega on toimittanut järjestelmän Savitaipalelaiselle Tiaisen Saha Oy:lle. PiiMegan Oy:n kehittämä kokonaisvaltainen metsän ja sahan toiminnanohjausjärjestelmä on otettu käyttöön vuoden 2014 aikana. Tiaisen Sahalla on käytössään PiiMega® ForestPro, PiiMega® TimberPro sekä kuljetusten ja hakkuiden ohjausjärjestelmä PiiMega® LogPro.

PiiMegan toimittama PiiMega® ForestPro on metsäjärjestelmä, jolla voidaan tehostaa puun hankintaa, korjuuta sekä logistiikka.

Sahalle ja puunjalostajalle kehitetty PiiMega ® TimberPron avulla hallinnoidaan raaka-aineiden ostoja, tuotteiden myyntiä, varastoja sekä tuotantoa. TimberPro:hon on kehitetty innovatiiviset optimointiominaisuudet, jolla sahan tuotannonsuunnittelija pystyy maksimoimaan raaka-aineesta saatavaa arvoa. PiiMegan metsä- ja sahajärjestelmä on integroitu toisiinsa, jolloin asiakkaalla on täydellinen näkyvyys jalosteiden myynnistä aina kannolle asti.

“PiiMega® ForestPro:lla hankintaesimies voivat suunnitella ostot, hakkuut sekä liittää tarvittavat tiedot suunnitelmiin. Saman putken toisessa päässä on valmiit jalostetut tuotteet tilauksilla. Järjestelmä mahdollistaa näkyvyyden jalosteesta aina tienvarteen, sekä toisin päin, jolloin koko tuotantoketjun kokonaisvaltainen optimointi on mahdollista.”, kertoo Antti Miettunen, PiiMega Oy:n puu- ja metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja.

Tiaisen sahalla oli aiemmin käytössä useita eri järjestelmiä. PiiMega Oy:n metsäteollisuuden kokonaisratkaisulla Tiaisen Saha Oy pääsi eroon useista osajärjestelmistä. “Nykyaikainen integroitu toiminnanohjaus mahdollistaa hankinnan ja sahauksen suunnittelun aivan uudella tasolla sekä yhtiön raaka-ainevirtojen kokonaisvaltaisen optimoinnin.” Toimitusjohtaja Tero Tiainen, Tiaisen Sahalta havainnoi.

Lisätietoja:
PiiMega Oy Antti Miettunen +358 40 5467 283, antti.miettunen@piimega.fi
Tiaisen Saha Oy Tero Tiainen + 358 500 658 990, tero.tiainen@tiaisensaha.fi

PiiMega Oy on Oululainen vuonna 1998 perustettu vakavarainen, nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka suunnittele ja toteuttaa asiakkaan prosessien mukaisia ohjelmistotuotteita. PiiMegan liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,9 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 35 IT-alan huippuammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyöstä sekä vankka toimialaosaaminen.


Tiaisen Saha Oy on pitkään toiminut perheyritys Savitaipaleella. Nykyaikaiset tuotantolaitokset mahdollistaa joustavan asiakastuotteiden valmistuksen. Tiaisen Saha Oy käyttää laadukasta Etelä-Karjalan puuta.

Bloggaus PiiMega Oy on toimittanut saha- ja metsäjärjestelmän Tiaisen Saha Oy:lle
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin PiiMega Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Raaka-aineet ja energia
puunjalostus sahateollisuus saha
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja PiiMega Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa