Perle julkisti WLAN sarjalaitepalvelimen, IOLAN SDS W, autenttiseen ja tietoturvalliseen RS232/422/485 datan lähettämiseen langattomassa verkossa.

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, IoT

post_image

Perle Systemsin IOLAN SDS W mahdollistaa sarjaportilla varustettujen laitteiden liittämisen internettiin käyttäen langatonta lähiverkkoa (WLAN). IOLAN SDS W on markkinoiden edistyksellisin WLAN sarjalaitepalvelin pitäen sisällään laajennetut tietoturvaominaisuudet ja IPv6 teknologian mahdollistaen laitteen käytön sovelluksissa, jotka vaativat etäältä tapahtuvaa sarjalaite/konsoli hallintaa, tietojen keruuta tai monitorointia.

IOLAN SDS W –laitteiden käyttökohteet ovat laajat kuten esimerkiksi:

Seamless Wireless Roaming: Liikkuvat laitteet, joissa on sarjaliitäntä kuten trukit ja automaattikuljettimet, voivat ylläpitää yhteyksiä verkkopalveluihin, jotka ovat osa langaton tukiasema infraa.

Secure Console Management over Wireless LAN: Mahdollistaa ylläpitäjien tietoturvallisesti hallita sarjaportin sisältäviä laitteita kuten PBXiä, palvelimia, reitittimiä, verkkotallentimia ja tietoturvalaitteita langattoman verkon kautta. Tietoturva on taattu käyttäen salattua tiedonsiirtoa SSH ja SSL. Käyttäjähallinta on varmistettu eri autentikointi-menetelmillä kuten RADIUS, TACACS+, LDAP, Kerberos, NIS ja RSA Security's SecurID tokenit.

Raw TCP tai UDP Sockets over Wireless LAN: IOLAN:it mahdollistavat sarjaliikenteen lähetyksen joko point-to-point –periaatteella tai jaettuna useamman laitteen kanssa.

Pääominaisuudet:

  • Dual band radio tukee IEEE 802.11 a,b,g,n
  • Siirtonopeus max. 150Mbps
  • 1, 2 tai 4 ohjelmallisesti valittavaa RS232/422/485 sarajaliitäntää
  • Gigabit Ethernet (10/100/1000 Base-T) liitäntä
  • Laajennetut tietoturvaominaisuudet: tiedonsiirron salaus, käyttäjien autentikointi ja tapahtumien hallinta sekä tallennus
  • Langaton tiedonsiirto ja peer to peer ominaisuudet

Linkki uutiseen: IOLAN SDS W

Pinterest

Muita julkaisuja Timeless Technology:lta