Pentik.com

Tilaaja: Pentik Oy

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Mikko Pöykkö

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Verkkokaupparatkaisut, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Maksaminen, Mobiilikehitys, Magento, Open source, Microsoft, Kauppa, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, magento, verkkokauppa, asiakkuusmarkkinointi, ERP, Microsoft Dynamics NAV

post_image

Pentik Oy on sisustusmyymäläketju, jolla on myymälöitä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kivijalkamyymälöiden lisäksi Pentikin tuotteita voi tilata kotiin verkkokaupan kautta. Verkkokaupan uudistusprojektin tavoitteena oli Pentik-brändin vahvistaminen ja myynnin kasvattaminen sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Samalla haluttiin verkkokauppa-alustaksi joustava ja kasvua tukeva kokonaisratkaisu.
Verkkokaupan alustana toimii Magento CE, joka on integroitu mm. Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmään sekä Custobarin toimittamaan asiakashallintajärjestelmään. Palvelinympäristönä on kotimainen Nebulan pilvipalvelu.
Kauppa julkaistiin marraskuussa 2015 ja myyntitavoitteet ylitettiin selkeästi heti ensimmäisen kuukauden aikana.

Verkkokaupan konseptoinnista ja ulkoasusta vastasi Kallan & Co yhdessä Pentikin oman tiimin kanssa. Focus Flow vastasi projektin teknisestä toteutuksesta.

Suosittelija:

Antti Tapio

Pinterest

Muita julkaisuja Focus Flow Oy:lta