Pellervon taloustutkimus

Tilaaja: PTT

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Henri Halmelahti

Tagit: Google, Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Viestintä, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Julkishallinto, Asiantuntijapalvelut

post_image

Pellervon Taloustutkimuksen uusien sivujen vaatimuksiin kuului responsiivisuus ja hyvä käytettävyys. Tärkeää oli myös suuren tutkimusarkiston siirtäminen saumattomasti uuteen ympäristöön. Lopputuloksena oli modernilla julkaisujärjestelmällä toteutetut yrityssivut, jotka heijastavat PTT vakiintunutta imagoa luotettavien taloustutkimusten tuottajana.


Yhteydenottosivuille integroimme Google Maps -kartan. Sivustolla on yhteensä kolme kieliversiota, ja tulevaisuudessa voidaan ottaa tarvittaessa käyttöön lisää. Rakensimme myös jokaiselle julkaisulajille oman artikkelityypin järjestelmään.

Pellervon taloustutkimuksen sivusto on täysin responsiivinen, joten blogeja ja julkaisuja on helppo selailla myös mobiililaitteilla. Kaikki sisältö on saavutettavissa millä tahansa päätelaitteella. Vaikka sivusto onkin laaja, on myös mobiililaitteilla navigointi tehty suoraviivaiseksi.
 

Lisätietoa: lamia.fi/ptt.php

Suosittelija:

Pellervon taloustutkimus PTT halusi uusia nettisivut. Työhön valittiin Lamia, jolta saimme kotisivuillemme nykyaikaisen ulkoasun, hyvän käytettävyyden ja responsiivisen suunnittelun.

Anneli Hopponen

Pinterest

Muita julkaisuja Lamia Oy:lta