Paytrail Oyj

Tilaaja: Paytrail Oyj

Ajankohta: 2012 - 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Sami Karhunen

Tagit: Arkkitehtuuri, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Valmisohjelmisto

post_image

Paytrail­‐verkkomaksupalvelujärjestelmä
Suomen Verkkomaksut Oyj ei halunnut syksyllä 2012, yli 3500 suomalaisen verkkokaupan maksujen vastaanoton mahdollistajana, jäädä paikalleen nauttimaan markkinajohtajuudestaan, vaan katsoi rohkeasti eteenpäin. Palvelun ja yrityksen kehittäminen nähtiin kasvun ja kansainvälistymisen edellytykseksi. Suomalaisten ja ulkomaisten verkkokauppojen palvelemisen lisäksi myös jokaiselle verkkokaupassa asioivalle kuluttajalle haluttiin tarjota todella helppo ja turvallinen maksukokemus sekä täysin uusia lisäpalveluita. Syntyi laaja kehitysohjelma, johon Solinor valittiin yhdeksi merkittäväksi kumppaniksi. 

 
Solinor vakuutti Suomen Verkkomaksut maksamisen asiantuntemuksellaan, ketterällä toimintamallillaan ja kyvyillään kirkastaa ja toteuttaa asiakkaan visio. Näin syntyi toimiva Jyväskylä – Helsinki –akseli, joka iteratiivisen yhteistyöprosessin, vahvan jyväskyläläisen tuoteomistajuuden ja Solinorin osaavan kehitystiimin avulla toteutti talven 2012-­‐2013 aikana uuden Paytrail-­‐palvelun. Yhteinen tiimi suunnitteli ja toteutti Paytrail-­‐palveluun kuuluvat ostaja-­‐asiakkaiden lompakko-­‐tilipalvelut, asiakkaan maksukokemuksen, Paytrailin työntekijöiden (asiakaspalvelu, laskutus ja myynti) työkalut, verkkokauppiaiden uuden kauppiasrajapinnan sekä integroinnit uusiin kolmansien osapuolien palveluihin ja järjestelmiin.

Projekti valmistui aikataulussa kesällä 2013 ja sekä Suomen Verkkomaksut että heidän palvelunsa muuttuivat Paytrailiksi. 

Projektissa käytetyt teknologiat: 
PHP
Symfony2 framework
PHPUnit
Composer (dependency manager)
Quality metrics
Github, Jenkins
Ant
Robot Framework + Selenium
Capistrano 

Suosittelija:

Tatu Heiskanen

Pinterest

Muita julkaisuja Solinor Oy:lta