Parhaat ylläpitopalvelut Amazon Web Services -pilvelle - Passionate Support for AWS

post_image

Cybercom on julkaissut Passionate Support for AWS -palvelupaketin, jonka avulla asiakkaat hyödyntävät AWS-pilveä tehokkaasti ja joustavasti. Passionate Support for AWS pitää sisällään paikallisen 24/7-päivystyspalvelun sekä AWS-ympäristöjen infrastruktuuri- ja arkkitehtuurisuunnittelun.

Amazon Web Services on maailman käytetyin pilvialusta, ja pilvilaskennan merkityksen bisnekselle odotetaan ainoastaan kasvavan. AWS on myös Cybercomin keskeisin pilvikumppani. Olemme vahvasti kehittäneet jo usean vuoden ajan pilvi- ja DevOps-osaamistamme, jonka myötä myös asiakkaamme saavat täyden hyödyn Cybercomin AWS-sertifioitujen asiantuntijoiden vahvasta osaamisesta ja laajasta pilviympäristöjen tietämyksestä.

”Amazonin pilvipalveluille on tällä hetkellä erittäin paljon kysyntää ja moni yritys hakee kaltaisiamme paikallisia AWS-kumppaneita, jotka pystyvät tarjoamaan kotimaisia 24/7-AWS-tukipalveluita sekä käyttämään AWS:n globaalia tukiorganisaatiota apunaan. Meillä on yli 20 vuoden kokemus konesalitoiminnasta ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita AWS-asiantuntijapalveluita, joihin sisältyvät myös 24/7-päivystyspalvelut AWS-koulutettujen päivystäjiemme toimesta”,

kertoo Tony Hendrell, Managed Cloud Services liiketoiminnan johtaja, ja jatkaa:

”Ja olemme tehneet asian helpoksi asiakkaillemme tarjoamalla yhdessä paketissa kaikki tarvittavat suunnittelu-, arkkitehtuuri-, ylläpito- ja päivystyspalvelut. Asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa meidän huolehtiessa esimerkiksi arkkitehtuurisuunnittelusta, automaation käyttöönottotyöstä, 24/7-ylläpidosta sekä AWS-tilien luonnista ja hallinnoinnista.

Meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia hankkeita asiakkaidemme kanssa ja arvioisin, että vuoden loppuun mennessä Suomessa on monta uutta tyytyväistä Passionate Support for AWS -tukipalveluidemme asiakasta. Näistä menestystarinoista kuulemme varmasti pian lisää!”

Amazon Web Services pitää käyttäjänsä tyytyväisinä tarjoamalla valtavan määrän vaihtoehtoja, joiden avulla yritykset voivat rakentaa juuri heidän liiketoimintansa tarvitseman kustannustehokkaan ja optimoidun pilviympäristön.

Cybercom on AWS:n Advanced Consulting Partner ja virallinen jälleenmyyjä Pohjoismaissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. AWS-kumppanina pidämme huolen myös siitä, että asiakkaamme ovat ajan tasalla esimerkiksi uusien päivitysten osalta ja pääsevät hyödyntämään niitä mahdollisimman nopeasti. Asiakkaamme saavat juuri heidän liiketoiminnalleen optimoidut kustannustehokkaat AWS-pilviratkaisut yhdeltä luukulta aina suunnittelusta hallittuun ylläpitoon asti.

Lue lisää: Passionate Support for AWS

Bloggaus Parhaat ylläpitopalvelut Amazon Web Services -pilvelle - Passionate Support for AWS
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys
Asiantuntijapalvelut
IT
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Linux
Open source
AWS amazon web services aws tukipalvelut aws tuki arkkitehtuurisuunnittelu infrastruktuurisuunnittelu aws kumppani aws partner päivystyspalvelut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Cybercom Finland Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!