Pardco toteutti haastavan projektin: Maailman hauskimman ZUPticket-lippukaupan

Tilaaja: W-ZUP Communication Oy

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Johannes Harju

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Maksaminen, Verkkokaupparatkaisut, IT, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, magento

post_image

ZUPticket on verkkokauppa, joka yhdistää lippujen myyjät ja ostajat yhteen paikkaan. Verkkokaupan tarkoituksena on helpottaa niin asiakkaan kuin tapahtumanjärjestäjänkin arkea sekä toimia aktiivisena tapahtumamarkkinointikanavana.

Kun verkkokauppaa alettiin suunnittelemaan, oli lähtökohdat toteutukselle varsin haastavat lippukaupan vaatimien toiminnallisuuksien vuoksi. Mm. ostotapahtuman tuli onnistua muutamissa sekunneissa.

Valmiissa verkkokaupassa sekä asiakkaan että myyjän logiikka poikkeaa erittäin paljon Magenton normaalista ja siihen on toteutettu lukuisia lisäominaisuuksia, kuten:
- Tuotteiden hallintaa on laajennettu erittäin paljon monimuotoiseen lipunmyyntiin soveltuvaksi
- Verkkokauppaan on asennettu lisämoduuleja yli 20 kpl sen vaatimien toiminnallisuuksien vuoksi. Moduulit ovat Pardcon rakentamia.
- Verkkokauppaan on toteutettu lukuisia integraatioita, mm. Solinorin Payment-Highway:hin ja lisäksi Magenton rajapintaa on laajennettu reilusti mobiiliapplikaatioita varten sekä rakennettu nopeampaa synkronointia varten kokonaan oma kommunikointikanava.

Lisätietoja:
Pardco Group Oy / Johannes Harju, puh. +358 20 729 9849, e-mail. johannes.harju@pard.co / www.pard.co
W-ZUP Communication Oy / Rauno Muilu, puh. +358 50 313 2545, e-mail. rauno.muilu@w-zup.com / www.zupticket.com

Suosittelija:

Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Pardcon kanssa. Asiat hoituivat sujuvasti ja sovituissa aikatauluissa

Rauno Muilu

Pinterest

Muita julkaisuja Pardco Group Oy:lta