Parasta testausta Euroopassa

post_image

Knowit Oy on voittanut pääpalkinnon The European Software Testing Awards 2013 –kilpailussa kategoriassa ”Paras julkisen sektorin testausprojekti”. Knowit Oy osallistui kilpailuun yhdessä asiakkaansa Eläketurvakeskuksen kanssa. Palkinnot jaettiin Marriot Grosvenor Square Hotellissa Lontoossa 20.11.2013.

Kilpailussa oli useita mielenkiintoisia kategorioita, joissa etsittiin testauksen ja laadunvarmistuksen onnistumisia eri näkökulmista. Knowit on tarjonnut laajat testauksen ja laadunvarmistuksen palvelunsa Eläketurvakeskuksen projekteihin. Yhteistyö on huolellisesti rakennettu ja tuloksekas, ja se katsottiin hyväksi esimerkiksi hyvin toteutetusta testausprojektista kategoriassa ”Paras julkisen sektorin testausprojekti”. Kilpailun tuomaristo oli asiasta samaa mieltä.
 
Kilpailuun osallistuminen vaati projektin, testauksen roolin ja saavutuksien huolellista kuvausta. Riippumaton tuomaristo arvioi eri kategorioiden testausprojektit sekä suoritti finalistien ja lopullisten voittajien valinnan. Sophie-Marie Odum, tuomariston puheenjohtaja, ylisti kandidaattien kovaa tasoa - erinomaisia testausprojekteja oli kilpailussa ennätyksellisen paljon. Hän onnitteli voittajia erityisestä onnistumisesta.

Juhana Hietaluoma Eläketurvakeskuksesta on erittäin tyytyväinen voittoon: ”Olemme tehneet vuodesta 2005 hedelmällistä yhteistyötä testauksen ja laadunvarmistuksen saralla Eläketurvakeskuksen projekteissa Knowitin kanssa. Erinomaisesta testaustyöstä on tässä nyt yksi konkreettinen todiste lisää – voitto TESTA Awardsissa. Olemme tästä hyvin iloisia.”

Knowitin toimitusjohtaja Ville Särmälä on erittäin tyytyväinen voitosta: ”Yrityksemme tekee asiakkaidemme menestyksen eteen kaikkensa. Tarjoamme parasta testausta ja laadunvarmistusta, ja tämä näkyy positiivisesti asiakkaidemme liiketoimintojen onnistumisissa asti. Saamamme palkinto on ansaittu tunnustus ei vain tälle tiimillemme vaan kaikille tiimeillemme. Suurkiitokset kaikille ja erityiskiitos Eläketurvakeskukselle, joka lähti rohkeasti tähän kilpailuun kanssamme.”

Bloggaus Parasta testausta Euroopassa
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Knowit Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laadunvarmistus
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Knowit Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi