Pappila Penkkala Group – SaaS-ohjelmisto laskutuksen automatisointiin

Tilaaja: Pappila Penkkala Group / Anders Manager

Ajankohta: 2009 -

Tagit: Taloushallinto, Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, Myynti, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Ohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

PAPPILA PENKKALA GROUP & ANDERS MANAGER

Anders Manager on vuodesta 2009 alkaen kehitetty täysin suomalainen laskutusohjelma, jonka avulla on mahdollista automatisoida yrityksen laskutus sekä perintä.


Kehitimme yhteistyössä Anders Manager Oy:n ja yrityspalvelutalo Pappila Penkkala Groupin kanssa täysin uudenlaisen konseptin, jossa uusimmat verkkoteknologiat on valjastettu helpon laskutuksen tueksi. Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinit, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän.

Anders Manager toimii selainpohjaisena SaaS-palveluna. Ohjelmiston kehittynyt rajapinta mahdollistaa yhteistoiminnan esimerkiksi Itellan, Matkahuollon, pankkien sekä sähköisen laskutuksen operaattorien kanssa.

Anders Managerin vallankumouksellinen laskutuskonsepti on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Tarkoituksena on korvata vanhentuneet laskutusohjelmat ja automatisoida laskutusrutiinit ja perintä. Järjestelmää käyttää päivittäin laskutuksessaan noin 1700 suomalaista yritystä.

Tutustu Andersin palveluihin >

Suosittelija:

Anders Innovations on meille tärkeä strateginen kumppani, jonka avulla olemme toimialamme edelläkävijöitä. Nyt ja jatkossa.

Matias Mäenpää, Toimitusjohtaja, Pappila Penkkala Group

Pinterest

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta