Palmia Lounas -sovellus

Tilaaja: Palmia Oy

Ajankohta: 2015 - 2016

Tagit: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, IoT, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Windows Phone, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Helsingissä lounasaikaan, ja haussa hyvää ruokaa? Tähän tarpeeseen Palmia ravintolat halusivat mobiilisovelluksen - onhan heillä mainiot ravintolat ympäri pääkaupunkiseutua. Haltulla suunnittelimme yhdessä Palmian kanssa palvelukokonaisuuden, jonka avulla kuluttaja saa mm. lounasmenut haluamistaan ravintoloista, uutisia, palautekanavan ja anonyymin palkkiojärjestelmän. Avainsanoina helppous ja nopeus.

Syntyi Palmia Lounas -puhelinsovellus järjestelmäintegraatioineen. Suunnittelimme ja toteutimme sen web-pohjaisena kolmelle alustalle: Android, iPhone ja Windows Phone. Kiitos mainostoimisto RED:lle grafiikoista ja Palmia -ilmeen tuomisesta sovellukseen!

Kuluttaja voi nostaa suosikkiravintolansa etusivulle, jolloin päivän menun näkemiseen riittää pelkkä sovelluksen avaaminen. Nälän hetkellä ei enempiä klikkailuja halua tehdäkään. Jokaisesta ateriasta saa näkyviin myös tarkat ravintoarvot ja ruoka-ainetiedot valintaa helpottamaan.

Lounasvisiitin jälkeen kuluttajalta voidaan pyytää palautetta. Jokaisesta annetusta ateriapalautteesta napsahtaa kahvipassin virtuaalikuppiin hiukan lisää kaffetta, ja täydellä kupillisella voi lunastaa Palmian ravintolasta kupillisen Reilun kaupan kahvia. Toiminnallisuuden toteuttamiseen koeponnistimme Estimoten Beaconeita, joiden ajatuksena on tunnistaa bluetoothlaitteen saapuminen ja poistuminen alueelta. Palmia Lounaan tapauksessa kassapäätteelle sijoitettu beacon seuraa puhelinten saapumista ja poistumista ravintolasta. Riittävän pitkä visiitti alueella käynnistää palautepyynnön - enintään kerran päivässä.

Palmialle toteutimme sovelluksen kylkeen myös raportointinäkymiä esimerkiksi ravintola-arvosteluista, sekä työkalun uutisten lähettämiseen. Uutisethan napsahtavat kuluttajien puhelimeen push-viesteinä kiinnostuksen mukaan: Ravintola Dueton asiakasta kiinnostavat Dueton uutiset. Kaikki tämä varsin yksilöllinen palvelu kuluttajille ilman kirjautumisia - anonyymisti.

Jos kiinnostuit sovelluksesta, beaconeiden mahdollisuuksista tms., olehan yhteyksissä Haltun toimitusjohtaja Mikko Sävilahteen, mikko@haltu.fi, 050-3506464.

Lataa sovellus:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=palmia.hel.fi.palmia
iPhone: https://itunes.apple.com/zw/app/palmia-lounas/id1087283161?mt=8
Windows Phone:https://www.microsoft.com/en-tt/store/apps/palmialounas/9nblggh4qzg0


Estimote beacon: http://estimote.com/

Pinterest

Muita julkaisuja Haltu Oy:lta