Paineilmajärjestelmän optimointi

Tilaaja: Enersize Oy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Mikko Sainio

Tagit: BI ja raportointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotanto, IoT, Big Data, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Analytiikka, Linux, Microsoft, Windows, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Asiantuntijapalvelut, Prosessiteollisuus, IT, Konsultointi, Laitteet, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, etätiedonkeruu, Tiedonkeruu, etävalvonta, etäyhteydet, energiatehokkuus, Energiajohtaminen

post_image

ionSignin asia http:// kas Enersize Oy on paineilmajärjestelmien energiatehokkuuden asiantuntijayritys jo yli 35 vuoden kokemuksella. Yksi Enersizen asiakkaista on kiinalainen johtava ja globaalisti toimiva LCD-näyttöjen valmistaja. Kustannuskilpailukykyään ja hiilijalanjälkeään parantaakseen sen tarvitsi leikata vuotuisesta 47 GWh sähkönkulutuksestaan paineilman valmistuksessa.

Kolme ionSign GMU191-tiedonkeruulaitetta tuottaa Enersizelle asiakkaan tehtaalta tiedot, jonka pohjalta se suunnittelee ja toteuttaa optimointitoimet. Viiden kuukauden kuluttua sopimuksen tekemisestä Enersize oli toteuttanut 15% säästön energiankulutuksessa. Seuraavien 12 kuukauden kuluessa toteutettavaksi suunnitellut toimenpiteet nostavat säästön yhteensä 29%:iin. Ratkaisun selkärankana toimi ionSign GMU191 tiedonkeruulaite, joita sijoitettiin sopivasti keräämään paineilmajärjestelmän olennaiset käyttötiedot.


Enersizen avainhyödyt:
  • Luotettava tilannekuva ennen ja jälkeen optimoinnin riippumatta asiakkaasta
  • Nopeasti käyttöönotettu, varmatoiminen ja edullinen jatkuva etävalvonta
  • Nopeampi säästöjen realisointi asiakkaalle
Lataa case study
Lue ionSignin tiedonkeruuratkaisuista
Enersize Oy

Suosittelija:

Sami Mykkänen, Toimitusjohtaja Enersize Oy

Pinterest

Muita julkaisuja ionSign Oy:lta