Paikannusjärjestelmä tekee lumenaurauksesta entistä virheettömämpää ja tehokkaampaa.

Tilaaja: Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Ajankohta: 2008 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Mikko Jurvelin

Tagit: HR, Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Windows Phone, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, ajopäiväkirja, ERP, Toiminnanohjaus, Paikannus, kalustonhallinta

post_image

Ajoneuvokaluston reaaliaikaisesta sijainnista ja ohjeviesteistä on hyötyä ajallisesti ja rahallisesti. Kuskit eivät eksy jo auratuille tonteille, tai hiekoita samaa pihatietä kahteen kertaan. Ohjeviesteillä nostetaan asiakastyytyväisyyttä ja vältetään uusintakäynti aurauskohteessa. Lunta ei kasata vahingossa portin eteen tai kaivonkannen päälle.

Jos mummo kaatuu pihalla ja murtaa lonkkansa, järjestelmästä näkee heti, koska alue on viimeksi hiekoitettu, ja vastuukysymysten ratkaisu helpottuu."Asiakasapalautteen pohjalta kehitetään palveluja, ja luodaan viestejä seuraavaa aurauskertaa varten", sanoo Jurvelin.

Alun perin kiinteistöhuolto Jurvelin ei edes haikaillut ajoneuvopaikannuksen perään. Se tarvitsi vain sähköisen työajanseurannan seuratakseen siivoustöiden etenemistä reaaliaikaisesti ja päästäkseen eroon paperisesta tuntien raportoinnista.


Lisätieto uutisen muodossa osoitteessa http://www.kauppalehti.fi/uutiset/ajoneuvoseuranta-kasvattaa-maxtechia/fmVRDE53

Lisätietoa palveluistamme saat osoitteesta www.maxtech.fi

Suosittelija:

Mikko Jurvelin, toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Max Technologies Oy:lta