Oscar Jacobson B2B + B2C verkkokauppa

Tilaaja: Oscar Jacobson

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Microsoft, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Viskan ETM, viskan, B2B verkkokauppa, b2c, B2S, responsiivinen, responsiivisuus, verkkokauppa, Verkkokauppaohjelmisto, Verkkokaupat, ERP, B2S verkkokauppa

post_image

Viskanin toteuttama responsiivinen verkkokauppa Oscar Jacobsonille lanseerattiin Oscar Jacobson avasi kuluttajille suunnatun verkkokauppansa. Verkkokauppakokonaisuus kehittyy myöhemmin 3D-ratkaisuksi sisältäen kolme kanavaa; kuluttajille (B2C), yrityksille (B2B) ja myyjille (B2S).

“Uusi ja moderni verkkokauppa on todella jännittävä ja mielenkiintoinen Oscar Jacobsonin kaltaiselle yritykselle, jolla on 110 vuoden kokemus perinteisestä kaupasta. Meille oli erittäin tärkeätä ottaa seuraava askel vastataksemme asiakkaidemme kysyntään. Uusi verkkokauppa on osa askeltamme yrityksemme modernisoinnissa. Verkkokauppa kehitetään seuraavaksi tukemaan ja tehostamaan myyjiemme työtä sekä jälleenmyyjiemme liiketoimintaa.” kertoo Roger Tjernberg, TJ Oscar Jacobson.

"Verkkokauppa kuluttajille (B2C) on edelleen pieni osa Oscar Jacobsonin kokonaismyyntiä, mutta olen vakuuttunut, että ne tavaramerkit jotka uskaltavat panostaa verkkokauppaan strategisesti nyt, tulevat olemaan tulevaisuudessa edelläkävijöitä. Siksi on erittäin hienoa nähdä että Oscar Jacobson haluaa panostaa verkkokauppaan eri myyntikanavissa ja että he valitsivat kumppaniksi Viskanin" Sanoo Viskan Ab:n toimitusjohtaja Sten Selin.

Tutustu uuteen verkkokauppaan tästä

Suosittelija:

Pia Adermalm

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta