Osakeliitolle jäsenrekisteri ja verkkosivut

post_image

PAREMPAA PALVELUA ILMAN MANUAALISTA TYÖTÄ


Osakesäästäjien Keskusliitto on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa. Liiton tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen.
Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenmäärä on huimassa kasvussa ja jäseniä on jo yli 21 000. Netin kautta liittyy vuosittain noin 1 000 uutta jäsentä ja muita kanavia pitkin jäseniä liittyy vähintään yhtä paljon. Jokainen jäsen kuuluu Osakesäästäjien Keskusliittoon oman paikallisyhdistyksensä kautta. Jäsenmäärän kasvaessa keskusliitolle alkoi kasaantua yhä enemmän manuaalista työtä.
Projektin päätavoitteina oli parantaa jäsenille tarjottavaa palvelua ja automatisoida rutiinitöitä.

PAREMPAA PALVELUA JÄSENILLE – KAIKKI YHDELLÄ KIRJAUTUMISELLA

Uusi kokonaisuus yhdistää julkiset verkkosivut, jäsenille rajatun osion ja jäsenrekisterin. Projekti alkoi julkisista verkkosivuista, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi W3. Tekniseksi alustaksi valittiin WordPress.
Toinen vaihe oli jäsenrekisterin uusiminen. Jäsenrekisterin tehtävä on auttaa mittavan jäsenmäärän hallinnoinnissa. Jäsenrekisterin näkyvin osa on jäsenmaksujen laskutus ja maksujen jyvitys paikallisyhdistyksille.
Jäsenrekisteri ja verkkosivut keskustelevat saumattomasti keskenään. Verkkosivuilla on käytössä kertakirjautuminen (single sign-on, SSO), minkä avulla kerran kirjautunut jäsen pääsee näkemään kaiken jäsenille tarkoitetun sisällön ja päivittämään tietojaan jäsenrekisteriin. Mikäli jäsen on vastuutehtävässä paikallisyhdistyksessä, hän näkee myös vastuuhenkilöille tarkoitetun osion.
 
RUTIINIEN AUTOMATISOINTI

Ennen unohtuneet salasanat ja jäsenmaksulaskutus työllistivät toimistoa jatkuvasti. Nyt järjestelmä hoitaa automaattisesti molemmat. Toimisto pääsee eroon työstä, joka ei edistä tavoitetta ja jäsen saa avun ympäri vuorokauden.
Mikäli jäsen päättää irtisanoa jäsenyytensä tai unohtaa maksaa laskunsa, voidaan tunnus poistaa automaattisesti käytöstä, eikä hän pääse nauttimaan eduista ennen kuin maksu on taas maksettu.

KEHITTÄMINEN EI LOPU

Räätälöitävä jäsenrekisteri antaa mahdollisuuden muokata järjestelmä juuri itselleen sopivaksi. Projekti, joka lähti liikkeelle verkkosivujen uusimisesta laajenee edelleen uusille osa-alueille. Osakesäästäjien Keskusliiton toimitusjohtaja Antti Lahtinen on taustaltaan pankkiiri, mikä näkyy myös kehittämistyössä: Jokaisen uuden ominaisuuden vaatima investointi ja sen tuoma hyöty lasketaan tarkkaan. Projektin mittareita seuraamalla voidaan koko ajan seurata miten olemme onnistuneet.

Tutustu yhdistykseen: https://www.osakeliitto.fi/

Referenssi Osakeliitolle jäsenrekisteri ja verkkosivut
Tilaaja: Osakesäästäjien Keskusliitto ry
Ajankohta:2015 - 2016
Toimittajan yhteyshenkilö:
Juha Sinisalo
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Viestintä
Sisällönhallinta
Webkehitys
Järjestöt ja yhdistykset
Sidosryhmä
Toteutustyö
IBM
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
Wordpress
Wordpress
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja City Dev Labs:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!