Optiscan Groupin toimitusjohtajaksi on nimitetty Jarmo Reunanen

Tagit: Logistiikka, Ohjelmistokehitys, IT, Laitteet, Valmisohjelmisto, Optiscan, Abakus

post_image

Optiscan Groupin toimitusjohtajaksi on nimitetty 27.6.2016 alkaen MBA Jarmo Reunanen. Hänellä on pitkä kokemus ohjelmistoliiketoiminnan johtamisen, myynnin ja tuotekehityksen eri rooleista. Optiscanilla Jarmo on toiminut vuodesta 2011 lähtien vastaten ohjelmistokehityksestä ja ratkaisukonseptoinnista. 


Optiscan ohjelmistoliiketoiminta on voimakkaassa kasvussa. Jarmon nimitys vahvistaa entisestään Optiscanin valmiuksia vaativien kokonaisjärjestelmien toimittajana ja uusien innovatiivisten ratkaisujen tuottajana. 

 Optiscanin Abakus-ratkaisut tarjoavat tuottavuutta, asiakastyytyväisyyttä sekä materiaali- ja tietovirtojen hallintaa tehostavia ratkaisuja perustuen puheohjaus-, viivakoodi- ja RFID-teknologioihin. Ratkaisumme lisäävät varastojen, tuotannon ja kenttätoimintojen tehokkuutta. OptiCare™ -palvelut varmistavat projektin onnistumisen ja toimitetun ratkaisun tehokkaan hyödyntämisen. Optiscan Group toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä, ohjelmistokehityksestä vastaa Optiscan Abakus Oy. 

Lisätietoa tästä.

Pinterest

Muita julkaisuja Optiscan Oy:lta