Opiskelija - liity jäseneksi

post_image

Tietotekniikan liittona kokoamme yhteen alan opiskelijat ja ammattilaiset. Tehtävämme on huolehtia nykyisten ammattilaisten taidoista ja siitä, että Suomessa on tulevaisuudessakin rautaisia tietotekniikan ammattilaisia.

Tutustu TTL:n toimintaan, jäsenetuihin ja liity nyt!

Vuoden 2014 jäsenmaksu nuorille opiskelijoille* oli 19–55 € lehtivalinnoista riippuen. Opiskelijajäsenyys koskee alle 29-vuotiaita päätoimisia opiskelijoita. *Aikuisopiskelijajäsenyys koskee päätoimisia yli 29-vuotiaita opiskelijoita.

"TTL:n jäsenyydessä on hienointa se, että saa kuulua suureen IT-alan ammattilaisten yhteisöön. Yhteisöllisyys on omasta mielestäni kaikessa järjestötoiminnassa paras asia", miettii TTL:n toiminnassa aktiivisesti mukana oleva Jarkko Orava TTL tutuksi -haastattelussa.

Opiskelijajäsenyys kannattaa

"Opiskelijan kannattaa olla jäsen jo hyvien jäsenetujen takia, mutta eniten Tietotekniikan toiminnasta saa irti osallistumalla koulutuksiin ja tilaisuuksiin", Katariina Laakkonen, Houston Inc.

"Tapahtumissa verkostoituu muiden ammattilaisten kanssa ja tutustuu kiinnostaviin yrityksiin. Näistä kontakteista on hyötyä esimerkiksi työpaikan haussa valmistumisen jälkeen. Liiton jäsenenä saa myös paljon hyödyllistä tietoa, ja esimerkiksi palkkatutkimus (IT-ura-tutkimus) auttaa hahmottamaan oman osaamisensa arvon."

Tutustu kaikkiin opiskelijaetuihin täältä

PS: Huomaathan, että vain 29 eurolla opiskelija saa Talentumin Summa-palveluun kuuluvan ICT-kanavan koko vuodeksi! Luet siis ICT-aiheisia uutisia älypuhelimestasi tai tabletistasi vain 8 sentillä päivässä!


Pinterest

Muita julkaisuja TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset:lta