Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Tilaaja: Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Leo Siira

Tagit: Hankinta, Projektinhallinta, Auditointi, Tietoliikennepalvelut, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Telekommunikaatio, Konsultointi, Kilpailutus, tarjouspyynnöt

post_image

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry kilpailutti viestintäratkaisunsa BidGate-palvelun avulla. Kilpailutettu ratkaisu sisälsi ulkoistetun vaihteenhoidon, matkapuhelin- ja numerointipalvelut sekä Contact center ratkaisun. Lisäksi kokonaisratkaisuun integroitiin Microsoft Lync.

Kiinteistöpäällikkö Asko Lampsijärvi oli tyytyväinen saamaansa palveluun sekä kilpailutuksen lopputulokseen: "Lähetimme BidGatelle kuukauden laskut puhelinliikenteestämme ja saimme erittäin perusteellisen analyysin nykytilanteestamme. BidGaten asiantuntija esitteli analyysin ja teki ehdotukset tarjouspyynnölle lisättävistä kilpailutettavista palveluista ja ratkaisuista.

Kävimme yhdessä läpi OAJ:n erityistarpeet tarjouspyyntöä varten esim. integraatiot jäsenrekisteriin, Outlookiin, Lynciin jne. Lisäksi vaihteenhoitopalvelun osalta tarjouspyynnössä huomioitiin kaikki oleelliset ominaisuudet kuten esim. läsnäolotietojen näkyvyys ulkoisessa vaihteessa. Valitsimme kilpailutukseen mukaan kutsuttavat toimijat ja tarjouspyynnöt julkaistiin sähköisesti BidGate-palvelun avulla. Tarjoukset saatuamme BidGate esitteli ammattimaisesti tarjousvertailun projektiryhmällemme.

Tarjousten vertailu on hankalaa, vaikka yrittäisikin saada tarjoukset yhteismitallisiksi ja samalle viivalle. BidGaten avustuksella saimme nopeasti ja vaivattomasti tarkan tarjousvertailun tarjottujen palveluiden ominaisuuksista ja hinnoitteluista. Tarjousvertailun perusteella olemme aloittaneet kahden toimijan kanssa tarkemmat neuvottelut."

Yritysesittely:

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka hoitaa opetusalan edunvalvontaa aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. OAJ on Suomen kuudenneksi suurin ammattijärjestö ja korkeasti koulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenliitto. OAJ:n jäsenmäärä on noin 120 000 ja työssäkäyvistä opettajista yli 95 % on OAJ:n jäseniä.

www.oaj.fi 

Suosittelija:

"Puhelinjärjestelmien kilpailutus ilman alan asiantuntemusta, on todella haastavaa ja vaikeaa."

Asko Lampsijärvi, OAJ

Pinterest

Muita julkaisuja BidGate:lta