Opel-varaosien verkkokaupparatkaisu

Lähtökohta:
Verkkokauppa osaksi liiketoimintaa
AutoÅström on autojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt perinteikäs yritys, joka toimii Oulussa, Kokkolassa ja Ylivieskassa. Asiakkaalla oli idea alkaa myymään Opel-varaosia verkkokaupan välityksellä. Olennaisia vaatimuksia verkkokaupan toteutukselle oli kaupan kiinteä integrointi asiakkaan olemassa oleviin järjestelmiin, jotta verkkokauppasta muodostuu kiinteä osa asiakkaan liiketoimintaa.

Ratkaisut:
Alustana osCommerce
Verkkokaupan www.autonvaraosa.fi alustana toimii osCommerce, jonka päälle on tehty tarvittavat asiakaskohtaiset ratkaisut ja räätälöinnit. Kauppaan on toteutettu vaativien tuotetietointegrointien lisäksi automatisoidut tilausviestit eri toimipaikkoihin valitun toimituspaikkakunnan perusteella. Tuotetiedot haetaan automaattisesti General Motorsin tuotetietokannasta ja varastosaldo- ja hintatiedot autoalan toiminnanohjausjärjestelmästä. Kauppaan on yhdistetty myös Itellan Prinetti osoitekorttien tulostukseen. Tilaaja maksaa ostoksensa verkkokaupassa Suomen Verkkomaksujen maksupalvelun välityksellä.

Hyödyt ja kokemukset:
Suomen suurin Opel-varaosien verkkokauppa
Autonvaraosa.fi-verkkokauppa on Suomen suurin Opel-varaosien verkkokauppa. Tekniikaltaan edistyksellisessä kaupassa hinnoiteltuja tehdastuotteita löytyy jo yli 220,000. Tuotteet löytyvät monipuolisilla hakuominaisuuksilla joko mallin perusteella tai suoraan AutoMasterin tai EPC:n tuotenumerolla. Tuotteita voi hakea myös alennusprosentin mukaan. Tuotteet voi tilata Matkahuollon toimituspaikkoihin tai ne voi noutaa AutoÅströmin liikkeistä.

Suosittelija:

"Verkkokaupan myötä markkina-alue laajeni ja kivijalka-myymälöidenkin myynti piristyi. Sain myös Verkkoasemalta apua markkinointiin, jonka tehoa voi jokainen mitata esim. hakemalla Googlella “Opel varaosia". Sitoutuminen asiaani näkyy myös tuloksissa!"

Rene Åström toimitusjohtaja, AutoÅström Oy

Referenssi Opel-varaosien verkkokaupparatkaisu
Tilaaja: Auto Åström Oy
Ajankohta:2012 - 2013
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jyrki Sundström, Verkkoasema Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Open source
Viestintä
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Projektinhallinta
Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Kauppa
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Verkkoasema Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Tarve ketterälle ohjelmistokehitykselle kasvattaa koodaripulaa
Analytiikka paljasti, mikä asiakkaita kiinnostaa verkossa - Johannes Karjulan idea kasvoi heti miljoonaluokkaan
Suomen suurin WordPress-toteutus