OP-Pohjola -ryhmä

post_image

OP-Pohjola on Suomen suurin finanssiryhmä, yli neljällä miljoonalla asiakkaallaan. Valu Digital Oy on toiminut ryhmän ja Pohjola Pankki Oyj:n verkkovuosikertomusten toteuttajana usean vuoden ajan. Olemme myös toteuttaneet OP-Pohjolalle sisältöjä sosiaalisesta mediasta ja uutisista yhteen kokoavan uutishuone-ratkaisun.

Laajuus


Valu Digital on vastannut vuodesta 2010 alkaen verkkovuosikertomusten teknisestä toteutuksestä. Verkkovuosikertomusten alustana toimii Base C6 -julkaisujärjestelmä vvk-laajennuksilla. OP-Pohjola ryhmällä ja Pohjola Pankki Oyj:llä on omat verkkovuosikertomuksensa, kumpikin kolmella kieliversiolla. Laajuudesta jotain kertoo se, että pelkästään tilinpäätössivuja on useita satoja.

Verkkovuosikertomukset


Eri vuosien verkkovuosikertomukset poikkeavat toisistaan visuaalista ilmeeltään. Etusivua hyödynnetään tehokkaasti keskeisten teemojen ja avainlukujen esille nostamiseen. Loppukäyttäjän kannalta keskeisiä ominaisuuksia ovat mm. omien PDF:ien koostaminen halutuista sivuista. Ylläpitäjän kannalta yksi tärkeimmistä työvälineistä on tilinpäätöstietojen tuonti Excel-tiedostoista, joka nopeuttaa työtä merkittävästi. Tilinpäätöstaulukoiden tarkistustoiminto nopeuttaa mahdollisten sisältövirheiden havaitsemista. Tästä on hyötyä kun taulukoita on satoja. Verkkovuosikertomuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota sivuston toimivuuteen eri päätelaitteilla ja selaimilla. Sivustot myös hyödyntävät uusimpia suorituskykyä parantavia tekniikoita, joita Base C6 -alusta tarjoaa. Vuosikertomuksiin on toteutettu myös interaktiivista ja animoitua sisältöä.

Uutishuone

Uutishuone kokoaa yhteen uutislähteistä ja sosiaalisesta mediasta OP-Pohjolaan liittyvää sisältöä. Se sisältää monipuoliset hallintatyövälineet, joiden avulla määritellään lähteet, joista tietoa haetaan ja millaista tietoa julkaistaan. Uutishuone tukee todella monipuolisesti eri sisältölähteitä. Tutustu uutishuoneeseen.

Saavutetut hyödyt

Verkkovuosikertomukset ovat nykyaikainen ja kustannustehokas tapa hoitaa sijoittajaviestintää. Niiden avulla pystytään näyttävällä tavalla tuomaan esille yrityksen toimintaa eri näkökulmista. PDF:ien koostamiseen tarkoitetut työvälineet mahdollistavat myös painettujen vuosikertomusten tekemisen nopeasti ja edullisesti. Tilaaja on ollut tyytyväinen Media Cabinetin laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Uutishuone tarjoaa eri sidosryhmille, esimerkiksi medialle, mutta myös sisäiseen käyttöön oivallisen tavan seurata mitä OP-Pohjolassa ja sen toimialalla tapahtuu. Uutishuone tehostaa viestintää ja parantaa läpinäkyvyyttä.

Verkkovuosikertomus 2014


Referenssi OP-Pohjola -ryhmä
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Webkehitys
Sisällönhallinta
Pankki ja vakuutus
Toteutustyö
Julkaisujärjestelmä CMS
Verkkkopalvelut sijoittajaviestintä raportointiratkaisut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Kuuluuko digitaalisen palvelun kehitysprojekti markkinoinnille, myynnille vai IT:lle?
Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin