OP-Palvelut Oy

Tilaaja: OP Palvelut Oy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jukka Parkkinen (Development Director)

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Asiakaspalvelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Mobiilikehitys, Analytiikka, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Ketterät menetelmät, Big Data, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Android, Ruby on Rails, Pankki ja vakuutus, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Java, Spring, Liferay, jquery, Javascript, HTML, CSS, UI-automator, Adobe CC

post_image

Mobiilien pankkipalveluiden kehittäminen vaatii rautaista osaamista.

OP-Pohjola ryhmään kuuluvat yritykset hankkivat tarvitsemansa monipuoliset asiantuntijapalvelut konserniin kuuluvalta OP-Palvelut Oy:ltä. Oulun yksikkö tunnetaan kovatasoisesta mobiiliosaamisestaan – sen vastuulla ovat esimerkiksi korkean tietoturvan pankkipalvelusovellusten kehittäminen. 

Bitfactor on ollut OP-Palveluiden luotettava kumppani perustamisestaan lähtien. Yrityksen suunnittelijoiden tinkimätön ammattitaito on vakuuttanut OP:n väen täydellisesti. Kehitysjohtaja Jukka Parkkinen kuvaa Bitfactorin roolia näin: ”Koko olemassaolonsa ajan Bitfactor on ollut luotettu kumppanimme. Se on pystynyt tarjoamaan meille erittäin päteviä ja motivoituneita ammattilaisia, jotka antavat kaikkensa asiakastyytyväisyyden eteen. Bitfactor näyttää aina löytävän juuri oikeat henkilöt meidän erittäin vaativiin ohjelmistoprojekteihimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyömme tuloksiin.”

Bitfactorin toimitusjohtaja Antti Pelkonen on tyytyväinen OP:n kommentteihin. ”Tottakai kova osaaminen on kaiken tekemisemme perusta, mutta väitän että meidät erottaa muista tekemisen asenne. Meillä joka suunnittelijalla on henkilökohtainen vastuu asiakkaasta – ja jokainen projekti on näytön paikka. Tästä meidät tunnetaan, ja on mukava kuulla että se näkyy.”

Suosittelija:

"Bitfactor on ollut luotettu kumppanimme. Se on pystynyt tarjoamaan meille erittäin päteviä ja motivoituneita ammattilaisia, jotka antavat kaikkensa asiakastyytyväisyyden eteen. Bitfactor näyttää aina löytävän juuri oikeat henkilöt meidän erittäin vaativiin ohjelmistoprojekteihimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyömme tuloksiin.”

Jukka Parkkinen

Pinterest

Muita julkaisuja Bitfactor Oy:lta