OneMind Dogs – täsmätarpeeseen räätälöity verkkosovellus

Tilaaja: One Mind Dogs Ltd

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Malinen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Sisällönhallinta, Open source, Linux, Asiantuntijapalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Huolto ja korjaus, Valmisohjelmisto

post_image

OneMind Dogs on korkealaatuisia agility-videoita ja -artikkeleita sisältävä verkkosovellus. Erilaiset sisältöpaketit tarjoavat sisältöä sekä Free- että Premium-jäsenille. Liittymällä pääset mukaan aktiiviseen agility-yhteisöön ja saat alan ammattilaisilta parhaat neuvot koirasi käsittelyyn ja kouluttamiseen.


Räätälöity verkkosovellus

OneMind Dogsin teknisenä perustana sykkii Django. Ainutlaatuisen video- ja koulutuspalvelun liiketoimintaidea vaati alustalta mukautuvuutta, jota valmis pakettiratkaisu ei voinut tarjota.

Verkkosovelluksen ominaisuuksia

Kehittynyt palvelupakettien hallinta ilmaisten ja maksullisten pakettien luomiseksi palveluun
Sovelluksessa monipuolinen hallintasivu sisältösivuille, blogille sekä videoille
Sovellus tukee useita kielilokaaleja ja kieliversioiden käsittely on pitkälle kehitettyä
Mahdollistaa mainospaikkojen hallinnan

Sosiaalisen median sovellukset kytketty osaksi palvelukokonaisuutta
Mikä tärkeintä, OneMind Dogsin toiminnan kasvaessa ja kehittyessä Django mahdollistaa sovelluksen kehittämisen liiketoiminnan mukana. Tekniikkaa toimii liiketoiminnan tukena, eikä aseta sille rajoja. 

Tutustu OneMindDogs palveluun.

Suosittelija:

Toimitusjohtaja Noora Keskievari

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta