Oma Terveys -mobiilisovellus tuo omat terveystiedot käden ulottuville

Tilaaja: Terveystalo

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Tietotalo Infocenter Oy, toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, +358 50 555 3630

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Viestintä, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Mobiilikehitys, Webkehitys, Android, iOS, Windows Phone, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Toteutustyö, konseptointi

post_image

Oma Terveys -mobiilisovelluksen myötä Terveystalo antaa asiakkailleen entistä paremman mahdollisuuden vaikuttaa oman terveyden ylläpitoon ja hoitoon. Asiakkaan rooli palvelusuhteessa muuttuu aktiivisemmaksi ja hänellä on käytössään ennennäkemättömän laaja näkymä omaan terveyteensä ja asiakassuhteeseensa.

Terveystalon Oma Terveys -mobiilisovellus tuo ensimmäistä kertaa asiakkaalle pääsyn omiin terveystietoihin oman älylaitteen kautta. Mobiilisovellus on yhdistää omien terveystietojen hallinnan ja Terveystalon tuottaman terveysaiheisen sisällön.

Mobiilisovelluksen avulla asiakas varaa ja hallitsee omia lääkärikäyntejä ja hoitotapaamisiaan, näkee oman potilashistoriansa aikajanalla ja tarkistaa laboratoriotulokset ja kuvantamistutkimusten tiedot. Sovelluksen avulla oman terveyden kannalta tärkeistä asioista ja päätöksistä voidaan tehdä jokapäiväisiä.

Terveystalon asiakaskokemuksen ytimessä on asiakaslähtöisyys ja oikeaan hoitoon tähtäävät digitaaliset palvelut. Terveystalo on jo pitkään panostanut digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Tietotalo on toiminut Terveystalon pääkumppanina palveluiden digitalisoimisessa. Yhteinen tavoite on kehittää terveyspalveluja yhä asiakaslähtöisemmiksi.

Lisätietoja Case Terveystalo Oma Terveys

Suosittelija:

"Asiakas voi ajasta ja paikasta riippumatta seurata omaan terveydentilaansa liittyviä tietoja. Palvelussa näkyvät mm. lääkemääräykset, diagnoosit, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, tulevat ja menneet vastaanottoajat ja asiakasta hoitaneet asiantuntijat, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot. "

Juha Tuominen, johtava ylilääkäri, Terveystalo

Pinterest

Muita julkaisuja Tietotalo Infocenter Oy:lta