Oikein tehty perehdytys parantaa työturvallisuutta

post_image

Concrete käyttää Movenium Perehdytykset -palvelua uusien työntekijöiden perehdytyksiin työmailla. Toimitusjohtaja Aki Lassilan mukaan helppokäyttöinen työkalu nopeuttaa perehdyttämistä ja parantaa samalla myös työturvallisuutta.

Concrete Urakointi Oy on vuonna 2012 perustettu rakennus- ja saneeraustöihin erikoistunut urakoitsija. Vantaalainen yritys on kovassa kasvussa ja sillä on parhaimmillaan samanaikaisesti käynnissä 15 työmaata.

– Meillä on paljon alihankkijoita, joiden mukana tulee meille entuudestaan tuntemattomia työntekijöitä. Isoimmilla työmailla voi projektin aikana työskennellä useita kymmeniä eri henkilöitä, Concreten toimitusjohtaja Aki Lassila kertoo.

Concrete on toimintansa alusta lähtien hakenut digitaalisia ratkaisuja työmaiden toiminnan tehostamiseen. Uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja opastamiseen yritys käyttää Movenium Perehdytykset -palvelua.

– Helppo ja nopea työkalu on aina käytettävissä niin tabletilla kuin kännykälläkin. Valmiin check-listan avulla kaikki kohdat tulee käytyä tehokkaasti läpi ja lopuksi perehdytetyltä voi ottaa sähköisen allekirjoituksen suoraan näytölle, Aki Lassila kuvailee ratkaisun hyötyjä.

Perehdyttäminen on työnantajan lakisääteinen velvoite. AVI eli Aluehallintovirasto tekee poliisin kanssa valvontakäyntejä työmailla tarkistaakseen paikallaolijat ja kulkuluvat.

– Kyllähän tällaiset sähköiset pilvipalvelut helpottavat byrokratiaa – kaikki tärkeä dokumentaatio on tallessa yhdessä paikassa ja käytettävissä myös mobiililaitteilla. Listat voi näyttää viranomaiselle suoraan koneelta tai lähettää pdf-liitteenä sähköpostilla, Aki Lassila toteaa.

Concretessa perehdyttämistä ei tehdä kuitenkaan ainoastaan lainsäädännön takia vaan sillä parannetaan merkittävästi myös yrityksen työturvallisuutta sekä työn laatua.

– Hyvä työturvallisuus lähtee huolella tehdystä perehdyttämisestä: millainen työympäristö on, mitä kaikkea pitää päivittäisissä tehtävissä huomioida, miten toimitaan hätätilanteissa, Aki Lassila kertoo.


 – Moveniumin pilvipalvelut auttavat meitä vähentämään virheitä ja parantamaan työmaiden tehokkuutta.

Suosittelija:

Helppo ja nopea työkalu on aina käytettävissä niin tabletilla kuin kännykälläkin. Valmiin check-listan avulla kaikki kohdat tulee käytyä tehokkaasti läpi ja lopuksi perehdytetyltä voi ottaa sähköisen allekirjoituksen suoraan näytölle.

Aki Lassila

Referenssi Oikein tehty perehdytys parantaa työturvallisuutta
Tilaaja: Concrete Urakointi Oy
Ajankohta:2015 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Android
iOS
Rakentaminen
Valmisohjelmisto
perehdytys työajanseuranta veroraportit
Pinterest

Muita julkaisuja Movenium:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi