O’Learys ravintoloissa digitaaliset näytöt isossa roolissa

post_image

Pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa ja ainutkertaisia urheiluelämyksiä yhdistävä O’Learys-ketju laajenee Restelin johdolla Suomessa. Syksyn 2015 aikana O’Learys ravintolat on avattu jo Helsinkiin Mannerheimin tielle ja Espoon Selloon.

Ravintolakonseptissa digitaaliset näytöt on isossa roolissa. Ravintoloiden kymmenet näytöt toimivat niin digitaalisina mainospintoina kuin ennen kaikkea lukuisten eri urheilulähetysten esittäjinä.

Suomalainen Seasam on toiminut pitkään Restelin kumppanina ja operoi lähes sadassa Restelin hotellissa ja ravintolassa olevia digitaalisia info-tv ja mainosnäyttöjärjestelmiä. Seasam vastasi myös O’Learys-ravintoloiden näyttöjärjestelmän sekä äänentoistolaitteiston toimituksesta.

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa saman katon alla maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Bostonista inspiraationsa saanut ravintolamme on tunnettu rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme O’Learys-ravintoloissa kokonaisvaltaisen elämyksen, joka rakentuu rennon palvelun, hyvän ruuan ja juoman sekä viihteen kokonaisuudesta. Seasamin toimittamat digitaaliset näytöt ovat tärkeä osa kokemuksen luomisessa. Sellon O’Learyssä on yli 50 näyttöä ja ainutlaatuisen elämyksen tarjoaa ravintolan jättiscreenillä varustettu katsomo.” toteaa O’Learys ketjun johtaja Riikka Hynninen Resteliltä.

”Olemme pitkään keskittyneet tuottamaan digitaalisiin näyttöihin perustuvia visuaalisia ratkaisuja. O’Learys-ravintoloiden myötä olemme laajentaneet tarjontaamme myös kokonaisvaltaisten äänentoistojärjestelmien toimituksiin. Uskon, että yhä useammin myymälöiden ja ravintoloiden äänentoisto ja taustamusiikkiratkaisut nivoutuvat yhteen digitaalisten mainosnäyttöjen esityssisällön kanssa.”, jatkaa Seasamin toimitusjohtaja Manu Mesimäki.

Referenssi O’Learys ravintoloissa digitaaliset näytöt isossa roolissa
Tilaaja: Restel
Ajankohta:2015
Toimittajan yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Viestintä
Sisällönhallinta
Tietoliikennepalvelut
Julkaisujärjestelmä CMS
Linux
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Media
Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
digitalsignage videoseinä mainosnäyttö info tv
Pinterest

Muita julkaisuja Seasam Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi