Nyt se on täällä: uusi Jelastic-oppaamme on ilmestynyt

Tagit: Tietohallinto, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Valmisohjelmisto, paas, iaas, DevOps, Jelastic

post_image

Kuvittele, että sinun ei tarvitse tuskailla perinteisten, kankeiden koodinajoalustojen haasteiden kanssa.

Kuvittele, että käytössäsi on alusta, jonne sovellukset on helppo asentaa ja ottaa käyttöön muutamalla klikkauksella. Kustannukset pysyvät kurissa. Kävijäpiikki ei saa sovellustasi kyykkäämään, mutta et maksa turhasta kapasiteetista pelkkänä varotoimenpiteenä. Ja kun tarvitset apua, saat sitä halutessasi vaikka selvällä suomen kielellä.

Tätä kaikkea on Jelastic - ja myös paljon muuta. Ketterä, tietoturvallinen, kustannustehokas, kotimainen.

Mutta mihin toimiva resepti perustuu?

Jelastic - Aloittajan opas on tarkoitettu sinulle, joka ymmärrät pilvipalveluiden, sovelluskehityksen sekä niihin liittyvien termien ja teknologian perusperiaatteet. Erityisesti opas on kirjoitettu suoraan sovelluskehittäjille, jotka haluavat tehdä oman työnsä mahdollisimman hyvin, kustannustehokkaasti ja tuloksekkaasti.

Jelastic_aloittajan_opas_kuva.pngMikäli ainakin osa seuraavista aiheista liittyy läheisesti työhösi, Jelastic on sinulle ehdottomasti tutustumisen arvoinen:

PaaS, DevOps, Container, Docker, Vertical Scaling, Horizontal Scaling, Java, PHP, Tomcat, Ruby, node.js, Python, .NET, Apache, Haproxy, Nginx, Varnish, Glassfish, Jbossas, Jetty, Nodejs, Tomcat, MariaDB, MySql, PerconaDB, PostgreSQL, Cassandra, CouchDB, MongoDB, Redis, Memcached.

Oppaan luettuasi ymmärrät…

  • mikä Jelastic on ja kenelle se sopii?
  • miksi Jelastic on jokaisen sovelluskehittäjän paras ystävä?
  • miten se eroaa keskeisimmistä kilpailevista ratkaisuista?
  • millaisiin projekteihin Jelastic erityisesti sopii?
  • miten Jelasticin saa helposti käyttöönsä?
Lataa uunituore opas täältä:
http://tietopankki.datacenter.fi/lataa-jelastic-aloittajan-opas 


Pinterest

Muita julkaisuja DataCenter Finland Oy:lta