Nuortenelämä.fi

Tilaaja: Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskus

Ajankohta: 2013

Tagit: Integraatiot, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Julkishallinto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskukselle toteutettu Nuortenelämä.fi antaa nuorille mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja olla yhteydessä suomalaisiin nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisiin. Sivustolla on mm. täysin integroitu chat-palvelu, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden keskustella reaaliaikaisesti nuorisotyön ammattilaisten kanssa. Suomen- ja ruotsinkieliset versiot sivustosta julkaistiin kesäkuussa 2013.

Nord Softwaren vastuulla oli Drupal 7 -sivuston tekninen suunnittelu ja kehitys. Vastaamme myös edelleen sivuston ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Tutustu sivustoon osoitteessa nuortenelämä.fi.

Suosittelija:

“Nordin kanssa työskentely oli hyvin joustavaa: suunnitelmia ja aikatauluja pystyttiin muuttamaan resurssien ja tarpeiden mukaan. Joustavuuden lisäksi arvostan erityisesti nordilaisten osaamista ja keskustelevaa otetta. He ovat hyvin perillä viimeisimmistä kehityskuluista alalla, eivätkä epäröi ehdottaa asiakkaan toiveista poikkeavia ratkaisuja, jos ne palvelevat tavoitteita paremmin. Olemme olleet tyytyväisiä Nordin toimintaan sekä sivustojen toteutuksen että ylläpito- ja käyttäjätukipalveluiden osalta.”

Mika Pietilä, suunnittelija, Koordinaatti

Pinterest

Muita julkaisuja Nord Software:lta