Nuolenkärki-verkkolehti

Tilaaja: ARROW Engineering

Tagit: Viestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Toteutustyö, verkkolehti, verkkolehtialusta, digitaalinen viestintä

post_image

ARROW Engineering on teollisuuden tietojärjestelmiä toimittava yritys. Valu Digital toteutti ARROW:lle verkkolehden, joka rakennettiin Mago-julkaisualustalle.

- Asiakaslehtemme painottuu ammattimaisesti tuotettuihin referenssijuttuihin. Verkkoon siirtyminen lisää artikkelien käyttöaikaa ja -mahdollisuuksia, toteaa Marketing Manager Seija Hyppönen ARROW:lta.

Mukautuva verkkolehtialusta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet artikkelien selailuun ja tulostukseen. Lehden arkistosta haetaan juttuja aihepiirin, ARROW:n tuotteiden tai lehden numeron perusteella. Artikkelit voi kerätä PDF-keräilykoriin ja tulostaa niistä räätälöidyn kokonaisuuden. Myös verkkolehden taitto on joustavaa, sillä asiakas voi tehdä jokaisesta numerosta halutessaan persoonallisen näköisen.

- Verkkolehtialusta on toimiva ja helppo käyttää. Valun kanssa oli todella hienoa työskennellä projektissa. Ote työhön oli ammattitaitoinen, palvelu huippulaatua ja aikatauluissa pysyttiin hyvin, Seija Hyppönen lisää.


Tutustu verkkolehteen
Mago-verkkolehtialusta

Suosittelija:

Seija Hyppönen, Marketing Manager

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta