Nosto

Tilaaja: Nosto

Toimittajan yhteyshenkilö: Niklas Lahti, puh. 040 774 1777, niklas.lahti@nordsoftware.com

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, IT, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, b2b, PHP

post_image

Nosto on markkinointipalvelu, jonka avulla verkkokauppiaat voivat tarjota asiakkailleen personoidun ostokokemuksen. Palvelu on käytössä jo yli 10 000 verkkokaupassa yli sadassa eri maassa. Räätälöity kokemus lisää konversioita, nostaa keskimääräisen ostoksen arvoa ja saa myös asiakkaat palaamaan verkkokauppaan uudelleen. Palvelun asentaminen on ilmaista, ja se toimii kaikissa verkkokauppa-alustoissa.


Nord toteutti Noston sovellukseen lisäosat, jotka integroivat sen seitsemään eri verkkokauppa-alustaan. Nordilta oli projektissa mukana kaksi seniorikoodaria, molemmat backend-kehityksen ja integraatioiden asiantuntijoita.

Ensimmäisessä vaiheessa käytiin läpi mahdolliset integroitavat verkkokauppa-alustat, niiden käyttäjämäärät Noston tärkeillä markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa sekä teknologinen toteutettavuus eli kustannus-hyöty-suhde. Esimerkiksi kaikki suljetun lähdekoodin järjestelmät pudotettiin pois, koska niiden toteuttaminen maksaisi liikaa suhteessa saatavaan hyötyyn.

Toisessa vaiheessa toteutettiin integraatiot mahdollistavat lisäosat eli pluginit seitsemään eri järjestelmään: Magentoon, Drupal Commerceen, PrestaShopiin, WordPress e-Commerceen, WooCommerceen, VirtueMartiin ja Ubercartiin.

Tarkkaan aikataulutettu projekti sujui kaikin puolin loistavasti: työ valmistui aikataulun mukaan puolessa vuodessa, ja lopputulos oli juuri sitä, mitä pitikin. Nordin toteuttamat lisäosat ovat olleet Noston kasvustrategian kannalta merkittävässä roolissa, ja niitä on otettu käyttöön jo sadoissa verkkokaupoissa ympäri maailmaa.

Noston palvelu on saanut kehuja myös ulkopuolisita tahoilta: vuonna 2015 sovellus sai kunniamaininnan Grand One -kilpailun parhaan B2B-palvelun kategoriassa.

Suosittelija:

“Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Nordin kanssa. Nord on aina toimittanut mitä on luvannut, ja enemmänkin. Voin lämpimästi suositella Nordia haastaviin integraatioprojekteihin."

Juha Valvanne, perustaja & Chief Product Officer

Pinterest

Muita julkaisuja Nord Software:lta