Nosto

Nosto on markkinointipalvelu, jonka avulla verkkokauppiaat voivat tarjota asiakkailleen personoidun ostokokemuksen. Palvelu on käytössä jo yli 10 000 verkkokaupassa yli sadassa eri maassa. Räätälöity kokemus lisää konversioita, nostaa keskimääräisen ostoksen arvoa ja saa myös asiakkaat palaamaan verkkokauppaan uudelleen. Palvelun asentaminen on ilmaista, ja se toimii kaikissa verkkokauppa-alustoissa.


Nord toteutti Noston sovellukseen lisäosat, jotka integroivat sen seitsemään eri verkkokauppa-alustaan. Nordilta oli projektissa mukana kaksi seniorikoodaria, molemmat backend-kehityksen ja integraatioiden asiantuntijoita.

Ensimmäisessä vaiheessa käytiin läpi mahdolliset integroitavat verkkokauppa-alustat, niiden käyttäjämäärät Noston tärkeillä markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa sekä teknologinen toteutettavuus eli kustannus-hyöty-suhde. Esimerkiksi kaikki suljetun lähdekoodin järjestelmät pudotettiin pois, koska niiden toteuttaminen maksaisi liikaa suhteessa saatavaan hyötyyn.

Toisessa vaiheessa toteutettiin integraatiot mahdollistavat lisäosat eli pluginit seitsemään eri järjestelmään: Magentoon, Drupal Commerceen, PrestaShopiin, WordPress e-Commerceen, WooCommerceen, VirtueMartiin ja Ubercartiin.

Tarkkaan aikataulutettu projekti sujui kaikin puolin loistavasti: työ valmistui aikataulun mukaan puolessa vuodessa, ja lopputulos oli juuri sitä, mitä pitikin. Nordin toteuttamat lisäosat ovat olleet Noston kasvustrategian kannalta merkittävässä roolissa, ja niitä on otettu käyttöön jo sadoissa verkkokaupoissa ympäri maailmaa.

Noston palvelu on saanut kehuja myös ulkopuolisita tahoilta: vuonna 2015 sovellus sai kunniamaininnan Grand One -kilpailun parhaan B2B-palvelun kategoriassa.

Suosittelija:

“Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Nordin kanssa. Nord on aina toimittanut mitä on luvannut, ja enemmänkin. Voin lämpimästi suositella Nordia haastaviin integraatioprojekteihin."

Juha Valvanne, perustaja & Chief Product Officer

Referenssi Nosto
Tilaaja: Nosto
Toimittajan yhteyshenkilö:
Niklas Lahti, puh. 040 774 1777, niklas.lahti@nordsoftware.com
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
IT
Kauppa
Konsultointi
Toteutustyö
b2b PHP
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Nord Software:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana