Nordic Green Energy – vihreää energiaa verkosta

post_image

Nordic Green Energy on sähköyhtiö joka, tuottaa laadukkaita energiapalveluja ja auttaa kotitalouksia, yrityksiä ja julkishallinnollisia organisaatioita vaihtamaan uusiutuvaan energiaan. Nordic Green Energy on vuonna 1898 perustetun Troms Kraft -energiakonsernin tytäryhtiö. Konsernilla on toimintaa tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Mielestämme sähkönhankinnan ei tule olla kallista, hankalaa tai rasittaa jo luonnon rajoitettuja resursseja. Asiakkaamme saavat aina 100% vihreää sähköä kilpailukykyiseen hintaan pohjoisen luonnosta. Syksyn 2015 asiakastutkimuksen mukaan 95% asiakkaita suosittelisi Nordic Green Energyä.

Nordic Green Energy on yksi harvoista energiayhtiöstä, joka on yhtiön perustamisesta lähtien keskittynyt tarjoamaan pelkästään uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä Pohjoismaissa.

Toteutimme Nordic Green Energylle WordPress verkkosivustouudistuksen sekä räätälöidyn digitaalisen sähkösopimusten tilaustyökalun.

Nordic Green Energy on Sofokuksen pitkäaikainen asiakas

Sofokuksen ja Nordic Green Energyn yhteinen taival alkoi kaksi vuotta sitten kun vanhoja kotisivuja ylläpitämään ja pienkehittämään tarvittiin luotettava suomalainen ohjelmistoyritys.

Parin vuoden erinomaisesti menneen yhteistyön jälkeen Sofokus oli luonnollinen valinta sivustouudistuksen toteuttajaksi. Halusimme mukaan kumppanin, joka ymmärtää sekä bisnestä että koodia. – Petteri Hiipakka, Marketing Manager, Nordic Green Energy.

Sivustouudistus toteutettiin asiakaskokemus edellä

Ajatus sivustouudistuksesta syntyi halusta palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Sivustomme mobiilikäyttäjien määrä on kolminkertaistunut hyvin lyhyessä ajassa. Halusimme, että sivusto toimii saumattomasti vaikkapa kesämökin terassilta, jolloin se palvelee kaikenlaisia asiakkaita
. – kertoo Petteri Hiipakka.

Tavoitteena oli myös tuoda sivusto tähän päivään ja varmistaa, että sivusto toimii osana Nordic Green Energyn raikasta brändiä. Vaikka sivusto ei ole varsinainen verkkokauppa, sen kautta ostetaan sähkösopimuksia ja siitä syystä erityisesti tietoturvaan kiinnitettiin huomiota.

Verkkosivustouudistus toteutettiin käyttäen asiakkaalle jo entuudestaan tuttua WordPress-julkaisujärjestelmää. Uuden ulkoasun pohjana käytettiin responsiivista valmisteemaa, jonka kustomointiin myös Nordic Green Energy osallistui itse aktiivisesti.

Räätälöity sähkösopimusten tilaustyökalu

Uudelle sivustolle luotiin Nordic Green Energyä varten räätälöity palvelu, jonka kautta asiakas voi ostaa energiapalveluita muutamalla klikkauksella.

Digitaalinen palvelupaikka on meille erittäin tärkeässä asemassa, kun myymme niinkin aineetonta palvelua kuin sähkö. Lisäksi meillä on paljon asiakkaita, joita kiinnostaa seurata esimerkiksi energiahinnan kehitystä ja haluamme palvella joustavasti heitä myös tavallisten asiakaspalveluaikojen ulkopuolella. – Hiipakka sanoo.

Sivustolle rakennettiin uudistettu työkalu sähkösopimusten tilauslomakkeiden ja tietojen hallintaan. Työkalun avulla voidaan helposti luoda erilaisia kampanjoita ja tuotteita, sekä luoda lisäpalveluja asiakkaille tehokkaalla tavalla.

Kampanjalomakkeiden kautta saadut tilaukset toimitetaan eteenpäin asiakkaan myynnin taustajärjestelmiin käsiteltäviksi.


Suosittelija:

Parin vuoden erinomaisesti menneen yhteistyön jälkeen Sofokus oli luonnollinen valinta sivustouudistuksen toteuttajaksi. Halusimme mukaan kumppanin, joka ymmärtää sekä bisnestä että koodia.

Petteri Hiipakka

Referenssi Nordic Green Energy – vihreää energiaa verkosta
Tilaaja: Nordic Green Energy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Erkki Kallio
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Viestintä
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
IT
Julkishallinto
Kauppa
Koulutusala
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Open source
Wordpress
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa