Nopeus ja ketteryys valtteina Eatechin ja Nesteen kumppanuudessa

Neste Oyj on globaali toimija, jonka kumppanina Eatech on toteuttanut erilaisia taustajärjestelmiä, jatkuvia palveluita sekä kehittänyt ohjelmistoratkaisuja. Yhteistyö on kantanut jo noin kymmenen vuoden ajan. 


Lue lisää blogista ja katso videolta Nesteen asiakastarina Marketing & Services –alueen digitaalisesta kehittämisestä vastaavan Juho Korpelan kertomana:

Suosittelija:

Meidän näkökulmasta Eatechin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys. Eatech on pieni mutta nopealiikkeinen ja taitava ohjelmistoyritys. Yhteistyötä olemme tehneet noin kymmenen vuoden ajan. Uusin projekti, jonka olemme Eatechin kanssa toteuttaneet on kokonaan uusittu Neste-äppi. Se tarjoaa kiireiselle autoilijalle tiedon Nesteen asemista, tarjouksista sekä isona kokonaisuutena mahdollisuuden tankata applikaation kautta. Olemme tyytyväisiä Eatechiin erityisesti sen monipuolisuuden ansiosta. Eatech pystyy tekemään sovelluskehitystä sekä tarjoamaan jatkuvia palveluita. Lisäksi heiltä saamme tukea erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin teknologian puolelta. Kaikessa digitaalisessa kehittämisessä haluamme tehdä asioita mahdollisimman nopeasti. Tässä kohtaa ketterä toimija on ainoa vaihtoehto, jotta voidaan luoda laadukkaita kuluttajapalveluita.

Juho Korpela, Head of Digital

Referenssi Nopeus ja ketteryys valtteina Eatechin ja Nesteen kumppanuudessa
Tilaaja: Neste Oyj
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Integraatiot
Mobiilikehitys
Kauppa
jatkuvat palvelut ohjelmistokumppani järjestelmäkehitys Ketterä kehitys
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet