Niemi.fi - muuttaa kaiken.

Tilaaja: Niemi Palvelut Oy

Ajankohta: 2015

Tagit: Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Niemi huolehtii vuosittain noin 20 000 muuttoa ja noin 30 000 muuta palveluprojektia. Yrityksen palvelussa on noin 900 palvelutehtävien erikoisosaajaa.

Poutapilvi konseptoi, suunnitteli ja toteutti Niemen responsiivisen verkkopalvelun. Uudistuksella pyrittiin tuomaan paremmin esille kaikkien liiketoiminta-alueiden monipuolisia palveluita. Lisäksi toteutettiin englannin- ja ruotsinkieliset versiot. Myös Niemen verkkokauppa, NiemiKauppa uudistettiin.

Suosittelija:

Olemme tyytyväisiä, että valitsimme Poutapilven verkkosivu-uudistuksemme kumppaniksi. Olemme saaneet hyvää palautetta uusien kotisivujemme käytettävyydestä ja Niemen brändiä tukevasta ilmeestä niin asiakkailtamme kuin omalta henkilöstöltämme. Yhteistyö Poutapilven kanssa sujui hyvin koko projektin ajan: etukäteen sovittu budjetti piti, ja aikataulumme tiukentuessa Poutapilvi pystyi joustamaan omassaan. Poutapilvi reagoi joustavasti myös kesken projektin toivomiimme muutoksiin. Yleensäkin toiveemme ja työpyyntömme toteutettiin ripeästi, ja tiimi vastasi auliisti sivujen rakentamisen yhteydessä esiin tulleisiin kysymyksiimme.

Ilpo Niemi

Pinterest

Muita julkaisuja Poutapilvi web design Oy:lta