Nettiterveysapteekki

Tilaaja: Nettiterveysapteekki

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Ville Turkkinen

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Graafinen suunnittelu, Tietoliikennepalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Johtamistyö, Valmisohjelmisto, Julkishallinto, Kauppa, Verkkokaupparatkaisut, Sisällönhallinta, verkkokauppa, Fimea

post_image

Itsehoitolääkkeet, terveystuotteet, luontaistuotteet ja kauneudenhoito- ja laihdutustuotteet nopeasti ja helposti suoraan kotiisi Nettiterveysapteekista. Nettiterveysapteekkiin on tuotettu suuri määrä apteekkialan erityisvaatimuksia ohjelmistoräätälöintinä.

Suosittelija:

Prospercart on uuden sukupolven nettikauppa-alusta, joka mahdollistaa entistä paremmin nettiterveysapteekin kannattavuuden ja kasvun seurannan. Prospercart mahdollistaa sivustomme visuaalisen ja dynaamisen kehittämisen, se on aina freessi ja myös yhteistyökumppanimme haluavat olla siellä esillä. Prospercartin palvelu on ollut nopeaa ja joustavaa, olemme saaneet haluamme lisäominaisuudet räätälöidyn tarkasti ja varmasti kustannustehokkaasti.

Janne Leino

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta